Thuisbezorgd op woensdag, donderdag en vrijdag in Nederland en België In Nederland: gratis verzending vanaf €60

BBQ vlees

Van huisgemaakte Barbecueworsten uit eigen worstmakerij, tot Australische Rib Roasts en Nieuw-Zeelandse Lamsboutspiezen. Voor het lekkerste vlees voor op de barbecue moet je bij slagerij Spoelder zijn.

ONZE RECEPTEN

Elke week weer opnieuw een tip van de slager! Voor ieder wat wils: van simpele gerechten tot uitdagende maaltijden.

PRIME CUTS

Bestel uw grote stukken authentiek vlees met heftige smaken bij slagerij Spoelder! Onze slagers snijden het vlees voor u op maat.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

De ambachtelijke slager

Slagerij Spoelder staat voor kwaliteitsvlees. Vlees met een authentieke smaakbeleving. Bewust en zorgvuldig uitgekozen premium rassen van eigen bodem, zoals het Belgisch wit-blauwe rund, het Heyde Hoeve Duroc varken en de Gildehoen kip. Alleen het lekkerste en meest smaakvolle stukje vlees.

Vers & gekoeld bezorgd

Je bestelling wordt gekoeld verzonden in een EPS-isolatie doos die gedurende de verzending geheel op temperatuur blijft. Wij verzenden onze bestellingen met pakketpost van PostNL. Het vlees zal je ontvangen in perfecte conditie, namelijk niet ingevroren, maar vers en gekoeld. Zoals het hoort bij vlees van de ambachtelijke slager.

Shadow
Slider

Online vlees bestellen

Na jarenlang ervaring in het uitoefenen van ambachtelijk vakmanschap in de slagerij, nu ook de mogelijkheid om ons vlees online te bestellen. Laat thuisbezorgen of haal je pakket op bij één van onze 2500 afhaalpunten. Dit gebeurt zonder tussenkanalen. Je schaft de versproducten dus rechtstreeks aan van de vakspecialist.

Belgisch Witblauwe rund

Op verschillende weides in Nederland graast in alle rust een stoer rund. Het Belgisch Witblauwe rund, naar de Franstalige naam, Blanc Bleu Belge. Zij dankt haar naam aan haar witte vacht met blauwe vlekken. Ze valt op door haar zware, gespierde bouw en edele kop. Ruimte, gezond voer, goede verzorging en een natuurlijk kuddeverband zijn de ingrediënten die je terug proeft in het smaakvolle vlees met een perfecte marmering en structuur.

Het Belgisch Witblauwe rund is welbekend als het meest ecologische vleesras. Puur vlees voor de bewuste klant.

Gildehoen kip

Voor ons is dierenwelzijn van onze kippen erg belangrijk. Daarom hebben wij gekozen het Hollandse Gildehoen ras. Deze kippen worden gehouden in stallen met een lage bezetting waar ze vrije bewegingsruimte hebben en opgroeien bij een normaal dag- en nachtritme. De Gildehoen kippen krijgen 100% natuurlijk voer dat voor 70% uit graan bestaat. Dit zorgt voor een smaakvol stukje kippenvlees voor de bewuste klant, met extra aandacht voor het beestje.

Heyde Hoeve Duroc varken

Onze varkens worden op een duurzame en diervriendelijke manier gehouden in moderne stallen. De varkens leven in groepen en genieten van veel licht en ruimte. Bovendien worden de afvalproducten van de varkens omgezet in groene energie. De luchtwassers op de stallen zorgen voor schone lucht. Bloemenvelden op en rond de boerderijen dragen bij aan het behoud van de natuurlijke omgeving. Goed voor mens, dier en milieu.

Het Heyde Hoeve Duroc varken is verkozen tot het beste varken van Nederland, op smaak en duurzaamheid.

Tips van de slager:

london-broil

London broil

avocadoburger

Avocadoburger

chicken-tagineweb

Chicken tajine

chili-con-carne

Chili con carne

hotdog

Spoeldog

Bijwerken van …
  • Kipfilet
    Kipfilet
    2.79
  • Geen producten in je winkelmand.

LET OP: Beste klanten

In verband met de drukte bij PostNL is het mogelijk dat uw pakketje vertraging kan oplopen. Wegens de maatregelen in België omtrent het corona virus, is het vanaf nu niet meer mogelijk om uw bestelling in België te laten bezorgen. Onze excuses voor dit ongemak. Team Spoelder
Holler Box