Thuisbezorgd op woensdag, donderdag en vrijdag in Nederland en België In Nederland: gratis verzending vanaf €60

CATERING VOLGENS SPOELDER

Slider

Belegde broodjes en maaltijden

Online vers belegde broodjes voor de lunch en (warme) maaltijden voor het diner bestellen. Wij bezorgen bij u op kantoor of aan huis voor uw gasten. Voor levering op dezelfde dag ontvangen wij uw bestelling graag vóór 10.00 uur.

Barbecue

Spoelder is de specialist in het verzorgen van heerlijke barbecues. Stel zelf uw barbecuevlees samen of maak een keuze uit onze diverse uiteenlopende barbecue pakketten.

Partyverhuur

Naast het verzorgen van complete barbecues kunnen wij u nu ook ontzorgen bij het organiseren van een feest en/of evenement.

Belegde broodjes

Online vers belegde broodjes voor de lunch en (warme) maaltijden voor het diner bestellen.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.

Aanpassing bezorging PostNL

Vanwege de verwachte drukte bij PostNL zullen wij in de week na Black Friday (week 49) GEEN gebruik maken van de PostNL bezorgdienst. Wij zullen deze service zelf gaan aanbieden in deze week op donderdag 3 en vrijdag 4 december 2020. (uitzonderingen niet uitgesloten) U kunt tot uiterlijk dinsdagavond 1 december 2020, 23.00 uur, gebruik maken van deze bezorgservice buiten onze regio. Wij zullen op woensdag 2 december de route plannen en dan aangeven op welke dag uw bestelling wordt geleverd. Helaas kunnen wij op dit moment nog geen dag en/of tijdvak aangeven.

Team Spoelder

Holler Box