Thuisbezorgd op woensdag, donderdag en vrijdag in Nederland en België In Nederland: gratis verzending vanaf €60

Kwaliteitsgarantie

Hoogste kwaliteitseis

De versheid van onze producten worden gegarandeerd door onze slagers. Zij zoeken alleen de beste producten voor je uit met de hoogste kwaliteitseisen. Het vlees wat door je wordt besteld, wordt op het laatste moment voor verzending vers afgesneden. Je vlees wordt zo verpakt dat het onder de beste condities naar je wordt vervoerd.

Gevacümeerd

Het vlees wat je bij ons besteld wordt vers voor je afgesneden, gewogen en direct gevacümeerd. Gevacümeerd betekend dat al de lucht uit de verpakking wordt gehaald. Gevacümeerd vers afgesneden vlees brengt onderstaande voordelen met zich mee:

  • Het product blijft langer vers.
  • Al de sappen worden behouden in het vlees, hierdoor blijft het vlees mals.
  • Bevordering van de malsheid van het vlees, doordat tijdens het bewaren van het vlees in het vacuüm het rijpingsproces toch doorgaat.
  • Het formaat van de verpakking wordt geminimaliseerd zodat dit minder ruimte zal innemen in je koelkast.
  • Waarborgt de hygiëne tijdens het transport.

Doordat de lucht en daarmee ook de zuurstof aan de verpakking wordt ontnomen, kan het product van kleur gaan veranderen. Het roodgekleurde vlees kan bruin of groenig van kleur worden. Dit is een volkomen natuurlijk proces en laat zien dat er geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen aan ons vlees worden toegevoegd. Zodra het product uit de vacuümverpakking wordt gehaald krijgt het z’n originele kleur weer terug. Dit kan het product geen schade toebrengen.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.

LET OP: Beste klanten

Wegens de maatregelen in België omtrent het corona virus, is het nu niet mogelijk om uw bestelling in België te laten bezorgen.Onze excuses voor dit ongemak.Team Spoelder
Holler Box