Thuisbezorgd op woensdag, donderdag en vrijdag in Nederland en België In Nederland: gratis verzending vanaf €60

Kwaliteitsgarantie

Hoogste kwaliteitseis

De versheid van onze producten worden gegarandeerd door onze slagers. Zij zoeken alleen de beste producten voor je uit met de hoogste kwaliteitseisen. Het vlees wat door je wordt besteld, wordt op het laatste moment voor verzending vers afgesneden. Je vlees wordt zo verpakt dat het onder de beste condities naar je wordt vervoerd.

Gevacümeerd

Het vlees wat je bij ons besteld wordt vers voor je afgesneden, gewogen en direct gevacümeerd. Gevacümeerd betekend dat al de lucht uit de verpakking wordt gehaald. Gevacümeerd vers afgesneden vlees brengt onderstaande voordelen met zich mee:

  • Het product blijft langer vers.
  • Al de sappen worden behouden in het vlees, hierdoor blijft het vlees mals.
  • Bevordering van de malsheid van het vlees, doordat tijdens het bewaren van het vlees in het vacuüm het rijpingsproces toch doorgaat.
  • Het formaat van de verpakking wordt geminimaliseerd zodat dit minder ruimte zal innemen in je koelkast.
  • Waarborgt de hygiëne tijdens het transport.

Doordat de lucht en daarmee ook de zuurstof aan de verpakking wordt ontnomen, kan het product van kleur gaan veranderen. Het roodgekleurde vlees kan bruin of groenig van kleur worden. Dit is een volkomen natuurlijk proces en laat zien dat er geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen aan ons vlees worden toegevoegd. Zodra het product uit de vacuümverpakking wordt gehaald krijgt het z’n originele kleur weer terug. Dit kan het product geen schade toebrengen.

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.

Aanpassing bezorging PostNL

Vanwege de verwachte drukte bij PostNL zullen wij in de week na Black Friday (week 49) GEEN gebruik maken van de PostNL bezorgdienst. Wij zullen deze service zelf gaan aanbieden in deze week op donderdag 3 en vrijdag 4 december 2020. (uitzonderingen niet uitgesloten) U kunt tot uiterlijk dinsdagavond 1 december 2020, 23.00 uur, gebruik maken van deze bezorgservice buiten onze regio. Wij zullen op woensdag 2 december de route plannen en dan aangeven op welke dag uw bestelling wordt geleverd. Helaas kunnen wij op dit moment nog geen dag en/of tijdvak aangeven.

Team Spoelder

Holler Box