Spiezen zijn volgens de slagers van Spoelder onmisbaar op de barbecue. Onze ambachtelijke spiezen zijn bereid met verse groente, kruiden en specerijen. Ze zijn samengesteld door onze barbecuespecialisten. Zij hebben verstand van welk vlees welke marinade nodig heeft om je te doen laten watertanden. In een handomdraai grill je deze heerlijke spiezen op jouw barbecue.
Het ontbijtspek is gemarineerd met een licht-zoete marinade wat voor een heerlijke krokante laag zorgt.
Een tropische variant van kipfilet met frisse stukjes ananas.
Heerlijk malse kogelbiefstuk gemarineerd in een licht-pittige pepermarinade.
Op maat gesneden stukjes kipfilet gemarineerd in een licht-zoete ketjapmarinade.
Blokjes kipfilet met verse paprika en ui.
In blokjes gesneden Nieuw-Zeelandse lamsbout, gemarineerd met een marinade van verse tuinkruiden. Zo heerlijk mals, het vlees zal van het stokje afglijden.
Deze varkenshaasspies is gemarineerd met een marinade van saté en ketjap.
Buffalo chicken dip met veel kaas. Lekker met taco-chips, maar ook voor bij de patat. Ingrediënten 500 gr kipdijfilet, in blokjes gesneden 120 zachte roomkaas 100 gr geraspte mozarella kaas 60 gr buffalosaus 1 el boter Bereidingswijze Haal de kipdijfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Laat …
Een salade van malse kippendij geserveerd in romeinse sla bladeren. Ingrediënten 450 gr kippendijen 1 tl peper 1 tl zout 1 tl knoflookpoeder 1 el olijfolie 120 gr selderij 1 el peterselie 100 ml mayonaise 9 romeinse sla bladeren Bereidingswijze Haal de kippendijen 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op …
De kipburger is lekker op een geroosterd brioche broodje met ijsbergsla, komkommer, tomaat en ui. Ingrediënten 400 gr kipdijfilet, gesneden in blokjes 2 eieren 1 tl zout 1 tl peper 1 tl knoflookpoeder 1 tl tijm 1 tl cayenne peper 50 ml olijfolie Bereidingswijze Haal de kipdijfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast …
Vaak zijn juist de simpele gerechten het allerlekkerst. Net als deze gevulde gehaktballen met mozzarella. Ingrediënten 600 gram half-om-half gehakt Zout en peper naar smaak 2 tl tijm 2 tl basilicum 2 tl knoflookpoeder 100 gr mozzarella, gesneden in stukjes 45 ml olijfolie 2 tenen knoflook, fijngeperst 4 tomaten, gepureerd Bereidingswijze Haal het gehakt 1 …
De allerlekkerste spiezen voor op de barbecue
Spiezen zijn volgens de slagers van Spoelder onmisbaar op de barbecue. Onze ambachtelijke spiezen zijn bereid met verse groente, kruiden en specerijen. Ze zijn samengesteld door onze barbecuespecialisten. Zij hebben verstand van welk vlees welke marinade nodig heeft om je te doen laten watertanden. In een handomdraai grill je deze heerlijke spiezen op jouw barbecue.
Het ontbijtspek is gemarineerd met een licht-zoete marinade wat voor een heerlijke krokante laag zorgt.
Een tropische variant van kipfilet met frisse stukjes ananas.
Heerlijk malse kogelbiefstuk gemarineerd in een licht-pittige pepermarinade.
Op maat gesneden stukjes kipfilet gemarineerd in een licht-zoete ketjapmarinade.
Blokjes kipfilet met verse paprika en ui.
In blokjes gesneden Nieuw-Zeelandse lamsbout, gemarineerd met een marinade van verse tuinkruiden. Zo heerlijk mals, het vlees zal van het stokje afglijden.
Deze varkenshaasspies is gemarineerd met een marinade van saté en ketjap.
Gerelateerde Berichten
Buffalo chicken dip
Buffalo chicken dip met veel kaas. Lekker met taco-chips, maar ook voor bij de patat. Ingrediënten 500 gr kipdijfilet, in blokjes gesneden 120 zachte roomkaas 100 gr geraspte mozarella kaas 60 gr buffalosaus 1 el boter Bereidingswijze Haal de kipdijfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Laat …
Kipsalade
Een salade van malse kippendij geserveerd in romeinse sla bladeren. Ingrediënten 450 gr kippendijen 1 tl peper 1 tl zout 1 tl knoflookpoeder 1 el olijfolie 120 gr selderij 1 el peterselie 100 ml mayonaise 9 romeinse sla bladeren Bereidingswijze Haal de kippendijen 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op …
Kipburgers
De kipburger is lekker op een geroosterd brioche broodje met ijsbergsla, komkommer, tomaat en ui. Ingrediënten 400 gr kipdijfilet, gesneden in blokjes 2 eieren 1 tl zout 1 tl peper 1 tl knoflookpoeder 1 tl tijm 1 tl cayenne peper 50 ml olijfolie Bereidingswijze Haal de kipdijfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast …
Gehaktballen gevuld met mozzarella
Vaak zijn juist de simpele gerechten het allerlekkerst. Net als deze gevulde gehaktballen met mozzarella. Ingrediënten 600 gram half-om-half gehakt Zout en peper naar smaak 2 tl tijm 2 tl basilicum 2 tl knoflookpoeder 100 gr mozzarella, gesneden in stukjes 45 ml olijfolie 2 tenen knoflook, fijngeperst 4 tomaten, gepureerd Bereidingswijze Haal het gehakt 1 …