Beef Curry

Creëer heerlijke Indische aroma’s in je eigen keuken.

Ingrediënten

  • 500 gr runderpoulet
  • 1 ui, gesneden
  • 1 el currypoeder
  • 2 tenen knoflook, fijngeperst
  • 1 tl gember
  • 1 el olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • 300 ml kokosmelk
  • 1 el chilisaus

Bereidingswijze

  • Haal de runderpoulet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Meng de ui, knoflook en gember.
  • Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
  • Voeg het mengel en de kokosmelk toe aan de pan.
  • Kook voor circa 10 minuten.
  • Voeg de poulet, currypoeder en chilisaus toe.
  • Kook ten slotte voor circa 40 minuten op laag vuur.
  • Serveer met basmatirijst.

Runderpoulet bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave