Een rollade op wijze van Spoelder: Hollandse runder biefstuk, pesto, basilicum, zongedroogde tomaatjes en parmazaanse kaas.
Ingrediënten
Biefstukrollade (200 gr p.p.)
1 grote aardappel (iets) kruimig p.p.
125 gr verse roomkaas
125 ml crème fraîche
1 sjalot, fijngesneden
15 gr peterselie, fijngesneden
Bereidingswijze
Haal de rollade 60 minuten voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
Verwarm de oven voor op 200 ℃ graden.
Leg de rollade in een braadslede en braad vervolgens 5 minuten.
Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie en plaats ze vervolgens ook in de oven.
Zet de temperatuur terug tot 175 ℃ graden en braad vervolgens circa 30 minuten.
Haal de braadslede met de rollade uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 15 minuten rusten.
Na circa 30 minuten nadat de rollade uit de oven is gehaald zijn de aardappelen gaar. Test dit door een met een vork in de aardappelen te prikken, geeft deze weinig tot geen weerstand, dan zijn de aardappelen gaar.
Meng de kaas met de crème fraîche, sjalot en peterselie.
Vouw het aluminiumfolie open, snijdt de aardappelen kruislings in en duw ze iets open. Schep de kruidenroom in de aardappelen of serveer apart erbij.
De unieke gemarmerde structuur van het Ibérico varken zorgt voor een ongekende malsheid. Ingrediënten 4 Ibérico ribkarbonades Zout en peper 2 tl rozemarijn 2 tenen knoflook, fijngeperst 1 el boter 1 el olijfolie Bereidingswijze Haal de Ibérico ribkarbonades 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Verhit …
Ibérico ribkarbonade met zuurkool en aardappelen. Ingrediënten 4 Ibérico ribkarbonades Grof zeezout Vers gemalen peper 3 el olijfolie 400 gr aardappelen, in grove stukken gesneden 1 tl komijn 200 gr zuurkool Bereidingswijze Haal de ribkarbonades 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Kruid de ribkarbonades royaal met …
Een heerlijke hertenstoof heeft wat langer de tijd nodig om te garen. De kracht van dit gerecht zit in de uitgesproken smaak van het vlees en de wildfond. De wildfond geeft het gerecht veel diepgang en smaak. Ingrediënten 600 gr herten poulet 3 el bloem 1 el olijfolie 1 ui, gesneden 2 wortels, gesneden 1 …
Vaak zijn juist de simpele gerechten het allerlekkerst. Net als deze gevulde gehaktballen met mozzarella. Ingrediënten 600 gram half-om-half gehakt Zout en peper naar smaak 2 tl tijm 2 tl basilicum 2 tl knoflookpoeder 100 gr mozzarella, gesneden in stukjes 45 ml olijfolie 2 tenen knoflook, fijngeperst 4 tomaten, gepureerd Bereidingswijze Haal het gehakt 1 …
Biefstukrollade met gevulde gepofte aardappel
Een rollade op wijze van Spoelder: Hollandse runder biefstuk, pesto, basilicum, zongedroogde tomaatjes en parmazaanse kaas.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Gerelateerde Berichten
Ibérico ribkarbonade met knoflookboter
De unieke gemarmerde structuur van het Ibérico varken zorgt voor een ongekende malsheid. Ingrediënten 4 Ibérico ribkarbonades Zout en peper 2 tl rozemarijn 2 tenen knoflook, fijngeperst 1 el boter 1 el olijfolie Bereidingswijze Haal de Ibérico ribkarbonades 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Verhit …
Ibérico ribkarbonade met zuurkool en aardappelen
Ibérico ribkarbonade met zuurkool en aardappelen. Ingrediënten 4 Ibérico ribkarbonades Grof zeezout Vers gemalen peper 3 el olijfolie 400 gr aardappelen, in grove stukken gesneden 1 tl komijn 200 gr zuurkool Bereidingswijze Haal de ribkarbonades 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Kruid de ribkarbonades royaal met …
Hertenstoofpot met jeneverbessen en polenta
Een heerlijke hertenstoof heeft wat langer de tijd nodig om te garen. De kracht van dit gerecht zit in de uitgesproken smaak van het vlees en de wildfond. De wildfond geeft het gerecht veel diepgang en smaak. Ingrediënten 600 gr herten poulet 3 el bloem 1 el olijfolie 1 ui, gesneden 2 wortels, gesneden 1 …
Gehaktballen gevuld met mozzarella
Vaak zijn juist de simpele gerechten het allerlekkerst. Net als deze gevulde gehaktballen met mozzarella. Ingrediënten 600 gram half-om-half gehakt Zout en peper naar smaak 2 tl tijm 2 tl basilicum 2 tl knoflookpoeder 100 gr mozzarella, gesneden in stukjes 45 ml olijfolie 2 tenen knoflook, fijngeperst 4 tomaten, gepureerd Bereidingswijze Haal het gehakt 1 …