Buffalo chicken dip

Buffalo chicken dip met veel kaas. Lekker met taco-chips, maar ook voor bij de patat.

Ingrediënten

  • 500 gr kipdijfilet, in blokjes gesneden
  • 120 zachte roomkaas
  • 100 gr geraspte mozarella kaas
  • 60 gr buffalosaus
  • 1 el boter

Bereidingswijze

  • Haal de kipdijfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Laat boter smelten in de koekenpan totdat de boter een goudbruine kleur krijgt.
  • Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken op middelhoog vuur.
  • Voor circa 14 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
  • Smelt de roomkaas en mozarella in een steelpan op middelhoog vuur.
  • Voeg vervolgens de kipdijfilet toe.
  • Serveer in een kom met verse groenten als bijgerecht.

Kipdijfilet bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave