Het geheim van een goede ramen (Japanse noedelsoep) zit ‘m in de bouillon en natuurlijk het vlees. Kies daarom voor het meest malse stukje rundvlees. Ingrediënten 500 gr ossenhaas, in blokjes 1 ui, gesneden in blokjes 2 tenen knoflook, fijngeperst 1 tl gember 2 el olijfolie 1 tl sesamolie 500 ml runderbouillon 2 el sojasaus …
Een recept uit de Aziatische keuken. Ingrediënten 700 gr. varkenshaas 1 tl. uienpoeder 1 tl. gember 1 tl zout 1 tl peper 2 eieren Olijfolie Voor de zoetzure saus: 60 gr. ketchup 125 ml rijstazijn 1 el sojasaus 1 el uienpoeder 1 el bruine suiker Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees bereid …
De zonnebrillen mogen weer uit de lades worden getrokken waar het daglicht nauwelijks komt, de spijkerbroeken mogen ingeruild worden voor korte rokjes en mag er dan eindelijk weer eens lekker buiten in de stralende zon gebarbecued worden. De slagers van Spoelder hebben 10 waardevolle tips voor het barbecuen. Nu kan er toch écht niets meer …
Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier. Ingrediënten 450 gr varkenshaas, gesneden in 4 filets 4 plakken provolone kaas 4 tenen knoflook, fijngeperst 300 gr champignons 2 el olijfolie 1 el balsamico azijn 2 el room Zout en peper Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees …
Cajun gumbo
Gumbo is een stoofpot waarvan het recept in de 18e eeuw in de Amerikaanse staat Louisiana is ontstaan.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Kippendijen bestellen
Gerelateerde Berichten
Beef ramen
Het geheim van een goede ramen (Japanse noedelsoep) zit ‘m in de bouillon en natuurlijk het vlees. Kies daarom voor het meest malse stukje rundvlees. Ingrediënten 500 gr ossenhaas, in blokjes 1 ui, gesneden in blokjes 2 tenen knoflook, fijngeperst 1 tl gember 2 el olijfolie 1 tl sesamolie 500 ml runderbouillon 2 el sojasaus …
Varkenshaas met zoetzure saus
Een recept uit de Aziatische keuken. Ingrediënten 700 gr. varkenshaas 1 tl. uienpoeder 1 tl. gember 1 tl zout 1 tl peper 2 eieren Olijfolie Voor de zoetzure saus: 60 gr. ketchup 125 ml rijstazijn 1 el sojasaus 1 el uienpoeder 1 el bruine suiker Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees bereid …
10 BBQ tips
De zonnebrillen mogen weer uit de lades worden getrokken waar het daglicht nauwelijks komt, de spijkerbroeken mogen ingeruild worden voor korte rokjes en mag er dan eindelijk weer eens lekker buiten in de stralende zon gebarbecued worden. De slagers van Spoelder hebben 10 waardevolle tips voor het barbecuen. Nu kan er toch écht niets meer …
Varkenshaas gevuld met provolone kaas
Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier. Ingrediënten 450 gr varkenshaas, gesneden in 4 filets 4 plakken provolone kaas 4 tenen knoflook, fijngeperst 300 gr champignons 2 el olijfolie 1 el balsamico azijn 2 el room Zout en peper Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees …