Chicken chili

Je kunt dit gerecht zowel met kip ,vlees of vis maken.

Ingrediënten

  • 450 gr kipdijen
  • 320 ml kippenbouillon
  • 2 tenen knoflook, fijngeperst
  • 1 chilipeper, gesneden
  • 1 jalapeno, gesneden
  • 1 bosui, gesneden
  • 1 ui, gesneden
  • 3 el boter
  • 100 ml creme fraiche
  • 1 tl komijn
  • 1 tl oregano
  • 60 ml room

Bereidingswijze

  • Haal de kipdijen 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
  • Kruid de kipdijen met zout, oregano en komijn.
  • Bak de kip goudbruin.
  • Voeg de kippenbouillon toe en kook voor circa 25 minuten.
  • Verhit ondertussen de boter in een andere pan.
  • Voeg de ui, chilipeper, jalapeno en de bosui toe.
  • Voeg na circa 5 minuten de creme fraiche en room toe.
  • Kook voor circa 15 minuten.

Kipdijfilet bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave