Goudbruin van buiten, maar rosé van binnen. Velen vinden het lastig karwei om biefstuk goed te bakken. Volg het stappenplan van slager Martijn om deze kooktechniek onder de knie te krijgen. Stap 1: Je biefstuk kiezen Het begint bij het uitzoeken van de juiste biefstuk. Er zijn drie soorten biefstuk: 1. Biefstuk – De biefstuk …
Nieuw in ons assortiment is deze kalfsrollade. Kalfsvlees heeft een vrij neutrale smaak en is dus zeer geschikt voor deze smaakvolle marinade. Ingrediënten 1250 gr Kalfsrollade 4 el boter 1 ui, gesneden 1 teen knoflook, geperst 120 ml witte wijn 1 el bloem 200 gr champignons 1 el rozemarijn, gesneden Zout en peper naar smaak …
Gemarineerde kipdij met been en vel. Ingrediënten 4 Kipdijen met been en vel 60 ml olijfolie 60 ml citroensap 2 tenen knoflook, fijngeperst 2 takjes rozemarijn, fijngesneden 20 gr boter Grof zeezout Vers gemalen peper Bereidingswijze Meng de olijfolie, citroensap, knoflook en rozemarijn in een schaal. Plaats de kipdijen in de marinade en gebruik een …
Char Siu is een honingzoete saus die veel gebruikt wordt in de authentieke Chinese keuken. Warme kruiden gecombineerd met de zoete smaak van honing, maakt Char Siu saus bijzonder smakelijk en perfect om je spareribs mee te marineren. Ingrediënten 2 spareribs 50 ml honing 50 ml hoisinsaus 50 ml sojasaus 2 tl azijn 1 tl …
Chicken salsa
Lekker om te serveren met nacho chips. De perfecte borrelhap voor in de zomer.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Kipfilet bestellen
Gerelateerde Berichten
Stappenplan: Biefstuk Bakken
Goudbruin van buiten, maar rosé van binnen. Velen vinden het lastig karwei om biefstuk goed te bakken. Volg het stappenplan van slager Martijn om deze kooktechniek onder de knie te krijgen. Stap 1: Je biefstuk kiezen Het begint bij het uitzoeken van de juiste biefstuk. Er zijn drie soorten biefstuk: 1. Biefstuk – De biefstuk …
Kalfsrollade met een marinade van ui, champignons en rozemarijn
Nieuw in ons assortiment is deze kalfsrollade. Kalfsvlees heeft een vrij neutrale smaak en is dus zeer geschikt voor deze smaakvolle marinade. Ingrediënten 1250 gr Kalfsrollade 4 el boter 1 ui, gesneden 1 teen knoflook, geperst 120 ml witte wijn 1 el bloem 200 gr champignons 1 el rozemarijn, gesneden Zout en peper naar smaak …
Gemarineerde kipdij met been en vel
Gemarineerde kipdij met been en vel. Ingrediënten 4 Kipdijen met been en vel 60 ml olijfolie 60 ml citroensap 2 tenen knoflook, fijngeperst 2 takjes rozemarijn, fijngesneden 20 gr boter Grof zeezout Vers gemalen peper Bereidingswijze Meng de olijfolie, citroensap, knoflook en rozemarijn in een schaal. Plaats de kipdijen in de marinade en gebruik een …
Char siu spareribs
Char Siu is een honingzoete saus die veel gebruikt wordt in de authentieke Chinese keuken. Warme kruiden gecombineerd met de zoete smaak van honing, maakt Char Siu saus bijzonder smakelijk en perfect om je spareribs mee te marineren. Ingrediënten 2 spareribs 50 ml honing 50 ml hoisinsaus 50 ml sojasaus 2 tl azijn 1 tl …