Lekker om te serveren met nacho chips. De perfecte borrelhap voor in de zomer.
Ingrediënten
- 450 gr. kipfilet, in reepjes gesneden
- 1 el boter
- 1 tl komijn
- 1 tl chilipoeder
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- Zout en peper
- 300 gr. chunky salsa saus
- 100 gr. geraspte kaas
- Nacho chips
Bereidingswijze
- Haal de kipfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Verhit de oven voor tot 180°C graden.
- Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur.
- Kruid de kipfilet met de komijn, chilipoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper.
- De kipfilet ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken op middelhoog vuur. Daarna ongeveer 14 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
- Leg de kipfilet in een ovenschaal en giet de salsa saus eroverheen.
- Doe de gerapte kaas eroverheen.
- Bak voor circa 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.