Chicken salsa

Lekker om te serveren met nacho chips. De perfecte borrelhap voor in de zomer.

Ingrediënten

  • 450 gr. kipfilet, in reepjes gesneden
  • 1 el boter
  • 1 tl komijn
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • Zout en peper
  • 300 gr. chunky salsa saus
  • 100 gr. geraspte kaas
  • Nacho chips

Bereidingswijze

  • Haal de kipfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit de oven voor tot 180°C graden.
  • Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur.
  • Kruid de kipfilet met de komijn, chilipoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper.
  • De kipfilet ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken op middelhoog vuur. Daarna ongeveer 14 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
  • Leg de kipfilet in een ovenschaal en giet de salsa saus eroverheen.
  • Doe de gerapte kaas eroverheen.
  • Bak voor circa 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Kipfilet bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave