Laat de marinade een nacht in de drumsticks trekken voor meer smaak.
Ingrediënten
- 800 gr drumsticks
- 40 ml olijfolie
- 6 tenen knoflook, fijngeperst
- 2 rode paprika’s, gesneden
- 2 groene paprika’s, gesneden
- 1 aubergine, gesneden
- 2 tomaten, gesneden
- 300 ml kippenbouillon
- 1 tl komijn
- 1 tl koriander
- 2 takjes tijm
- Zout
- Peper
- Vers gemalen peper
Bereidingswijze
- Haal de kipdijfilets 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Meng de olijfolie samen met de knoflook, komijn en koriander in een kom.
- Doe de drumsticks in de marinade en laat de marinade een nacht intrekken in de koelkast.
- Verhit de oven tot 150°C graden.
- Verhit een pan op middelhoog vuur.
- Bak de drumsticks in circa 3 minuten goudbruin.
- Doe de groenten in een ovenschaal en giet de kippenbouillon eroverheen.
- Leg de drumsticks op de groenten.
- Kruid met zout en peper en besprenkel met olijfolie.
- Voeg ook de tijm toe.
- Doe de ovenschaal voor circa 40 minuten in de oven.