Burgers kan je bereiden op de barbecue, in de grillpan en je kan ze zelfs stomen! Hoe? De slagers van Spoelder leggen uit hoe je het lekkerste resultaat krijgt. Op de BBQ Haal de burgers 30 minuten voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Zorg dat …
De unieke gemarmerde structuur van het Ibérico varken zorgt voor een ongekende malsheid. Het vlees heeft een neutrale smaak en gaat daarom perfect met deze pittige saus. Ingrediënten 2x ribkarbonade Olijfolie Grof zeezout Vers gemalen peper 1 teen knoflook, fijngeperst 150 gr tomaten, fijngesneden 60 gr tomatenpuree 1 tl rode pepervlokken 1 el peterselie Bereidingswijze …
Een lekker BBQ gerecht hoeft niet moeilijk te zijn. Ingrediënten 4 kipfilets 100 gr basilicum pesto Zout en peper 500 gr cherry tomaten Bereidingswijze Haal de kipfilets 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Smeer de kipfilets in met de pesto. Kruid vervolgens de kipfilet met zout en …
Nu de dagen korter worden en het kwik (eindelijk eens) daalt komt dit gerecht weer eens in aanmerking. Een oer-Hollands én echt winters nostalgiegerecht: snert, oftewel erwtensoep op wijze van Spoelder. Sla dit jaar eens niet de 3 voor 1 kant-en-klare blikken in tijdens de hamsterweken, maar maak hem eens zelf. Het is helemaal niet …
Duitse braadworst in bier
Kruiden als majoraan, kruidnagel en knoflook geven de Duitse braadworst zijn unieke smaak. Lekker geserveerd met gebakken uitjes.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Duitse braadworsten bestellen
Gerelateerde Berichten
3 manieren om de beste burgers te bereiden
Burgers kan je bereiden op de barbecue, in de grillpan en je kan ze zelfs stomen! Hoe? De slagers van Spoelder leggen uit hoe je het lekkerste resultaat krijgt. Op de BBQ Haal de burgers 30 minuten voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Zorg dat …
Ribkarbonade met een pittige saus van de bbq
De unieke gemarmerde structuur van het Ibérico varken zorgt voor een ongekende malsheid. Het vlees heeft een neutrale smaak en gaat daarom perfect met deze pittige saus. Ingrediënten 2x ribkarbonade Olijfolie Grof zeezout Vers gemalen peper 1 teen knoflook, fijngeperst 150 gr tomaten, fijngesneden 60 gr tomatenpuree 1 tl rode pepervlokken 1 el peterselie Bereidingswijze …
Pesto chicken van de BBQ
Een lekker BBQ gerecht hoeft niet moeilijk te zijn. Ingrediënten 4 kipfilets 100 gr basilicum pesto Zout en peper 500 gr cherry tomaten Bereidingswijze Haal de kipfilets 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Smeer de kipfilets in met de pesto. Kruid vervolgens de kipfilet met zout en …
Erwtensoep met verse rookworst
Nu de dagen korter worden en het kwik (eindelijk eens) daalt komt dit gerecht weer eens in aanmerking. Een oer-Hollands én echt winters nostalgiegerecht: snert, oftewel erwtensoep op wijze van Spoelder. Sla dit jaar eens niet de 3 voor 1 kant-en-klare blikken in tijdens de hamsterweken, maar maak hem eens zelf. Het is helemaal niet …