Duitse braadworst in bier

Kruiden als majoraan, kruidnagel en knoflook geven de Duitse braadworst zijn unieke smaak. Lekker geserveerd met gebakken uitjes.

Ingrediënten

  • 6 Duitse braadworsten
  • 2 el boter
  • 250 ml bier

Bereidingswijze

  • Haal de braadworsten 1 uur voordat de worsten bereid worden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Zorg dat de koekenpan goed heet is.
  • Laat boter smelten in de koekenpan totdat de boter een goudbruine kleur krijgt.
  • Ongeveer 1 minuut rondom bruin braden op middelhoog vuur.
  • Daarna ongeveer 8 minuten, op laag vuur rustig laten braden. 
  • Kook het bier op middelhoog vuur.
  • Voeg de braadworsten na circa 15 minuten toe.

Duitse braadworsten bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave