Garlic steak salade met een frisse dressing.
Ingrediënten
- 2 garlic steaks
- Het sap van 2 limoenen
- 1 el komijn
- 1 el gedroogde oregano
- 1 krop ijsbergsla, gesneden
- 50 gr maïs
- 50 gr zwarte bonen
- 150 gr cherrytomaatjes, gehalveerd
- 1 rode ui in ringen gesneden
Bereidingswijze
- Haal de garlic steaks 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Zorg dat de grillpan goed heet is.
- Smelt de kruidenbotermedaillon in de pan.
- Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken.
- Vervolgens ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
- Laat 5 min rusten op een bord onder aluminumfolie.
- Maak ondertussen de dressing van 1 el olijfolie, de limoensap, komijn en oregano.
- Snijd de garlic steaks in reepjes.
- Doe ten slotte alle ingrediënten in een saladeschaal en voeg na smaak grof zeezout toe.