Gehaktballen gevuld met mozzarella

Vaak zijn juist de simpele gerechten het allerlekkerst. Net als deze gevulde gehaktballen met mozzarella.

Ingrediënten

  • 600 gram half-om-half gehakt
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 tl tijm
  • 2 tl basilicum
  • 2 tl knoflookpoeder
  • 100 gr mozzarella, gesneden in stukjes
  • 45 ml olijfolie
  • 2 tenen knoflook, fijngeperst
  • 4 tomaten, gepureerd

Bereidingswijze

  • Haal het gehakt 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit de oven voor tot 180℃ graden.
  • Meng de kruiden met het gehakt.
  • Draai 12 ballen van het gehakt.
  • Stop de mozzarella in het gehakt.
  • Bak de gehaktballen in de oven voor circa 12 minuten.
  • Verhit de olie in een pan en voeg de knoflook toe.
  • Bak voor circa 2 minuten.
  • Voeg vervolgens de gepureerde tomaten toe en kook op laag vuur voor circa 12 minuten.
  • Serveer de gehaktballen in de tomatensaus.

Gehakt bestellen

Like & share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Inhoudsopgave