Gevulde champignons met bresaola

Een heerlijk voorgerecht of tapas en bites tijdens de borrel.

Ingrediënten

  • 200 gr. bresaola
  • 1 el boter
  • 12 grote champignons
  • 150 gr roomkaas
  • 1 el bieslook
  • Zout en peper

Bereidingswijze

  • Haal de bresaola 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verwarm de oven voor tot 190℃ graden.
  • Verwijder de steel.
  • Snijd de steel fijn.
  • Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur.
  • Bak de steel samen met de bresaola voor circa 5 minuten.
  • Doe het mengsel vervolgens in een kom.
  • Voeg de bieslook en roomkaas toe aan de kom.
  • Meng en kruid met zout en peper.
  • Vul de champignons.
  • Bak voor circa 20 minuten in de oven.

Bresaola bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave