Gevulde varkenshaas

Een lekker bistro-recept: de varkenshaas. Klassiek is-ie lekker, maar gevuld maak je ‘m spectaculair. 

Ingrediënten

  • 4 varkenshaasjes
  • 2 wortels, in reepjes gesneden
  • 6 zongedroogde tomaten
  • 6 augurken
  • 4 tenen knoflook, fijngeperst
  • Zout en peper

Bereidingswijze

  • Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit de oven voor tot 200 graden.
  • Maak een opening in de lengte van de varkenshaas.
  • Vul de varkenshaas met de wortels, tomaten, augurken en knoflook.
  • Pak de varkenshaas in met aluminiumfolie.
  • Bak de varkenshaas voor circa 40 minuten in de oven.
  • Verwijder de aluminiumfolie en bak nogmaals voor circa 20 minuten in de oven.

Varkenshaas bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave