De beste burgers voor op de barbecue

Als je gaat barbecueën kunnen burgers natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk in een zacht broodje, verse groente en een zelfgemaakte barbecuesaus. Je kunt eindeloos variëren met kruiden en smaken. Dit zijn de burgers van Spoelder volgens traditioneel recept van onze ambachtelijke slagers sinds 1885.

De Black Angus Burger heeft de smaak van gerijpt rundvlees en heeft een malse en romige bite. De Black Angus Burger moet je bakken als een biefstuk, zorg ervoor dat de binnenkant van de burger een klein beetje rose blijft.

Deze burger heeft een lang traject afgelegd om zo tot de perfecte afstemming van kruiden- en groetenmelange te komen. Je zult de ambacht terugproeven op je bord.

De lams hamburger is de meest sappige hamburger. Dit komt omdat lamsvlees van nature al zeer mals is. De lams hamburger moet je bakken als een biefstuk, zorg ervoor dat de binnenkant van de burger een klein beetje rosé blijft.

De half-om-half burger bestaat uit varkens- en rundvlees. De half-om-half burger is wat sappiger van smaak dan de runder burger.

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave