Ibérico ribkarbonade met knoflookboter

De unieke gemarmerde structuur van het Ibérico varken zorgt voor een ongekende malsheid.

Ingrediënten

  • 4 Ibérico ribkarbonades
  • Zout en peper
  • 2 tl rozemarijn
  • 2 tenen knoflook, fijngeperst
  • 1 el boter
  • 1 el olijfolie

Bereidingswijze

  • Haal de Ibérico ribkarbonades 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit de oven voor tot 200 graden.
  • Kruid de ribkarbonades met zout en peper.
  • Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
  • Voeg de ribkarbonades toe en bak 4 minuten per kant goudbruin.,
  • Plaats de ribkarbonades in een ovenschaal.
  • Smelt de boter in een pan en voeg de rozemarijn en knoflook toe.
  • Giet de boter over de karbonades.
  • Bak de karbonades voor circa 10 minuten in de oven.

Ibérico ribkarbonades bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave