Kruiden als majoraan, kruidnagel en knoflook geven de Duitse braadworst zijn unieke smaak. Lekker geserveerd met gebakken uitjes. Ingrediënten 6 Duitse braadworsten 2 el boter 250 ml bier Bereidingswijze Haal de braadworsten 1 uur voordat de worsten bereid worden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Zorg dat de koekenpan goed heet is. …
Bak de salami met Parmezaanse kaas kort in de pan, zodat de plakjes lekker krokant worden. Dit gerecht is simpel en staat binnen 15 minuten op tafel, maar oh zo lekker! Ingrediënten 200 gr salami met Parmezaanse kaas 300 gr verse pasta, bij voorkeur tagliatelle 2 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngeperst 250 gr cherrytomaatjes, …
Goudbruin van buiten, maar rosé van binnen. Velen vinden het lastig karwei om biefstuk goed te bakken. Volg het stappenplan van slager Martijn om deze kooktechniek onder de knie te krijgen. Stap 1: Je biefstuk kiezen Het begint bij het uitzoeken van de juiste biefstuk. Er zijn drie soorten biefstuk: 1. Biefstuk – De biefstuk …
Chili con carne is echt een comfort food. Het gerecht bevat veel bonen en die zijn heel gezond. Bonen bevatten eiwitten, veel vezels en voedingstoffen. Ingrediënten 400 gr half-om-half gehakt 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd en gesneden 1 el chilipoeder 1 el komijn 1 el knoflookpoeder 1 el komijn 500 ml runderbouillon 200 gr tomaten, …
Ibérico ribkarbonade met knoflookboter
De unieke gemarmerde structuur van het Ibérico varken zorgt voor een ongekende malsheid.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Ibérico ribkarbonades bestellen
Gerelateerde Berichten
Duitse braadworst in bier
Kruiden als majoraan, kruidnagel en knoflook geven de Duitse braadworst zijn unieke smaak. Lekker geserveerd met gebakken uitjes. Ingrediënten 6 Duitse braadworsten 2 el boter 250 ml bier Bereidingswijze Haal de braadworsten 1 uur voordat de worsten bereid worden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Zorg dat de koekenpan goed heet is. …
Pasta salami con parmigiano reggiano
Bak de salami met Parmezaanse kaas kort in de pan, zodat de plakjes lekker krokant worden. Dit gerecht is simpel en staat binnen 15 minuten op tafel, maar oh zo lekker! Ingrediënten 200 gr salami met Parmezaanse kaas 300 gr verse pasta, bij voorkeur tagliatelle 2 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngeperst 250 gr cherrytomaatjes, …
Stappenplan: Biefstuk Bakken
Goudbruin van buiten, maar rosé van binnen. Velen vinden het lastig karwei om biefstuk goed te bakken. Volg het stappenplan van slager Martijn om deze kooktechniek onder de knie te krijgen. Stap 1: Je biefstuk kiezen Het begint bij het uitzoeken van de juiste biefstuk. Er zijn drie soorten biefstuk: 1. Biefstuk – De biefstuk …
Chili con carne
Chili con carne is echt een comfort food. Het gerecht bevat veel bonen en die zijn heel gezond. Bonen bevatten eiwitten, veel vezels en voedingstoffen. Ingrediënten 400 gr half-om-half gehakt 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd en gesneden 1 el chilipoeder 1 el komijn 1 el knoflookpoeder 1 el komijn 500 ml runderbouillon 200 gr tomaten, …