Kalkoen involtini

Involtini zijn Italiaanse kalfs- of kalkoenrolletjes, met een heerlijke vulling.

Ingrediënten

  • 4 kalkoenoesters
  • 4 plakken mozzarella
  • 8 plakken prosciutto
  • Zout en peper
  • 1 el olijfolie
  • 1 el bloem
  • 2 tenen knoflook

Bereidingswijze

  • Haal de kalkoenoesters 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Kruid de kalkoenoesters met peper en zout.
  • Vul de kalkoenoesters met twee plakken prosciutto en een plak mozzarella.
  • Verhit de olijfolie in een pan.
  • Voeg de tenen knoflook toe aan de pan.
  • Bestrooi de kalkoenoesters met de bloem en pak vervolgens in circa 10 minuten goudbruin.

Kalkoenoesters bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave