Zomerse wraps gevuld met gemarineerde kalkoenblokjes.
Ingrediënten
- 800 gr kalkoenblokjes
Voor de avjar
- 50 ml olijfolie
- 20 ml limoensap
- 2 tenen knoflook, fijngeperst
- 2 takjes tijm
- 1 tl komijn
- 1 tl paprikapoeder
- Zout
- Vers gemalen peper
Cashew marinade
- 100 gr cashewnoten
- Water
- Zout
- 1 tl komijn
- 1 tl chilipoeder
- Wraps
Bereidingswijze
- Combineer de ingrediënten voor de marinade in een grote kom.
- Plaats de kalkoenblokjes in de kom en dek af met folie.
- Combineer de ingrediënten voor de cashew marinade in een blender.
- Gebruik zoveel water als nodig is.
- Laat de kalkoenblokjes minstens een uur marineren in de koelkast.
- Haal de kalkoenblokjes 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Verhit de BBQ tot 170℃ graden.
- Grill de kalkoenblokjes voor circa 10 minuten op de barbecue.
- Serveer de kalkoenblokjes op een wrap en bedruip met de cashew marinade.