Malse spareribs van de BBQ waarvan het vlees zo van het bot valt. Ingrediënten 2 kg spareribs 150 ml ketchup 80 ml ciderazijn 1 tl paprikapoeder 40 gr bruine suiker 1 tl komijn 1 tl zout 1 tl zwarte peper Bereidingswijze Haal de spareribs 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit koelkast om op …
Lamsbout van de BBQ. Zonder twijfel het meest smeuïge gebraad dat er bestaat. Ingrediënten 1.500 gr Lamsbout met been 60 ml olijfolie 8 tenen knoflook, gesneden 2 el rozemarijn, gesneden Grof zeezout Bereidingswijze Haal de lamsbout 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Verwarm de …
Een typisch gerecht uit de Spaanse “tapas” keuken. Ingrediënten 700 gr lamsgehakt 2 tl garam masala 1 tl chilipoeder 1 tl knoflookpoeder 1 tl basilicum 3 el paneermeel Voor de tomatensaus 400 gr tomaten, gesneden 1 el pomegranate 1 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngeperst Zout en peper, naar smaak Bereidingswijze Haal het lamsgehakt 1 …
Burgers kan je bereiden op de barbecue, in de grillpan en je kan ze zelfs stomen! Hoe? De slagers van Spoelder leggen uit hoe je het lekkerste resultaat krijgt. Op de BBQ Haal de burgers 30 minuten voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Zorg dat …
Kalkoenoester in witte wijnmarinade
Smaakvolle zachte kalkoenoester gemarineerd in witte wijnmarinade.
Ingrediënten
Voor de marinade
Bereidingswijze