De kipburger is lekker op een geroosterd brioche broodje met ijsbergsla, komkommer, tomaat en ui.

Ingrediënten

  • 400 gr kipdijfilet, gesneden in blokjes
  • 2 eieren
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl tijm
  • 1 tl cayenne peper
  • 50 ml olijfolie

Bereidingswijze

  • Haal de kipdijfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Meng de kipdijfilet, eieren, zout, peper, knoflookpoeder, tijm en cayenne peper in de blender.
  • Draai 4 ballen van het mengsel en druk deze voorzichtig aan tot burgers.
  • Verhit de olijfolie in een pan.
  • Bak de burgers in circa 10 minuten goudbruin.
  • Serveer op brioche broodjes.

    Kipdijfilet bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave