De kipburger is lekker op een geroosterd brioche broodje met ijsbergsla, komkommer, tomaat en ui.
Ingrediënten
- 400 gr kipdijfilet, gesneden in blokjes
- 2 eieren
- 1 tl zout
- 1 tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl tijm
- 1 tl cayenne peper
- 50 ml olijfolie
Bereidingswijze
- Haal de kipdijfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Meng de kipdijfilet, eieren, zout, peper, knoflookpoeder, tijm en cayenne peper in de blender.
- Draai 4 ballen van het mengsel en druk deze voorzichtig aan tot burgers.
- Verhit de olijfolie in een pan.
- Bak de burgers in circa 10 minuten goudbruin.
- Serveer op brioche broodjes.
Kipdijfilet bestellen