Fajitas met kipdijfilet is een simpel recept om te maken. De meeste tijd ben je kwijt met het snijden van de groenten.
Ingrediënten
- 450 gr. kipdijfilet, gesneden in blokjes
- 1 el olijfolie
- 1 gele, groene en rode paprika, gesneden in reepjes
- 1 ui, gesneden
- 1 teen knoflook, fijngeperst
- 1 tl zout
- 1 tl komijn
- 1 tl peper
- 1 tl cayenne peper
- 60 ml limoensap
- 8 tortillas, verwarmd
Bereidingswijze
- Haal de kipdijfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Verhit de de olie in een pan op middelhoog vuur.
- Bak de kipdijfilet.
- Voeg na 2 minuten de paprika, ui, knoflook, zout, komijn en cayenne peper toe.
- Voeg na 5 minuten de limoensap toe.
- Serveer in de verwarmde tortillas