Kipdijfilet fajitas

Fajitas met kipdijfilet is een simpel recept om te maken. De meeste tijd ben je kwijt met het snijden van de groenten.

Ingrediënten

  • 450 gr. kipdijfilet, gesneden in blokjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 gele, groene en rode paprika, gesneden in reepjes
  • 1 ui, gesneden
  • 1 teen knoflook, fijngeperst
  • 1 tl zout
  • 1 tl komijn
  • 1 tl peper
  • 1 tl cayenne peper
  • 60 ml limoensap
  • 8 tortillas, verwarmd

Bereidingswijze

  • Haal de kipdijfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit de de olie in een pan op middelhoog vuur.
  • Bak de kipdijfilet.
  • Voeg na 2 minuten de paprika, ui, knoflook, zout, komijn en cayenne peper toe.
  • Voeg na 5 minuten de limoensap toe.
  • Serveer in de verwarmde tortillas

Kipdijfilet bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave