Kipsalade

Een zomerse salade, makkelijk en lekker.

Ingrediënten

  • 2 hardgekookte eieren, in vieren gesneden
  • 75 gr bacon, gebakken en fijngesneden
  • 200 gr kipdijen, gesneden
  • 1 el boter
  • 1 avocado, gesneden
  • 4 tomaten, gesneden
  • 150 gr ijsbergsla
  • Zout en peper naar smaak
  • 4 el mayonaise
  • 1 el bieslook, gesneden
  • 1 el yoghurt

Bereidingswijze

  • Haal de kipdij 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Meng de mayonaise met de bieslook en yoghurt.
  • Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • Doe de ijsbergsla in een kom.
  • Doe vervolgens de eieren, tomaten in de kom.
  • Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • Verhit de boter in een pan.
  • De kipdij ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken op middelhoog vuur.
  • Vervolgens voor circa 14 minuten op laag vuur rustig laten braden.
  • Voeg de kipdij toe aan de kom en giet vervolgens de dressing eroverheen.

Kipdijfilet bestellen

Like & share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Inhoudsopgave