Een zomerse salade, makkelijk en lekker.
Ingrediënten
- 2 hardgekookte eieren, in vieren gesneden
- 75 gr bacon, gebakken en fijngesneden
- 200 gr kipdijen, gesneden
- 1 el boter
- 1 avocado, gesneden
- 4 tomaten, gesneden
- 150 gr ijsbergsla
- Zout en peper naar smaak
- 4 el mayonaise
- 1 el bieslook, gesneden
- 1 el yoghurt
Bereidingswijze
- Haal de kipdij 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Meng de mayonaise met de bieslook en yoghurt.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Doe de ijsbergsla in een kom.
- Doe vervolgens de eieren, tomaten in de kom.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Verhit de boter in een pan.
- De kipdij ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken op middelhoog vuur.
- Vervolgens voor circa 14 minuten op laag vuur rustig laten braden.
- Voeg de kipdij toe aan de kom en giet vervolgens de dressing eroverheen.