Een salade van malse kippendij geserveerd in romeinse sla bladeren.
Ingrediënten
- 450 gr kippendijen
- 1 tl peper
- 1 tl zout
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 el olijfolie
- 120 gr selderij
- 1 el peterselie
- 100 ml mayonaise
- 9 romeinse sla bladeren
Bereidingswijze
- Haal de kippendijen 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Verhit de oven voor tot 200ºC graden.
- Marineer de kippendijen met zout, peper, knoflookpoeder en olijfolie.
- Grill de kippendijen in de oven voor circa 20-30 minuten.
- Laat vervolgens de kippendijen afkoelen voor circa 20 minuten.
- Snijd de kippendijen in blokjes.
- Doe de kippendijen in een kom en voeg de selderij, peterselie en mayonaise toe.
- Serveer in de romeinse sla bladeren.