Een salade van malse kippendij geserveerd in romeinse sla bladeren.

Ingrediënten

  • 450 gr kippendijen
  • 1 tl peper
  • 1 tl zout
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 el olijfolie
  • 120 gr selderij
  • 1 el peterselie
  • 100 ml mayonaise
  • 9 romeinse sla bladeren

Bereidingswijze

  • Haal de kippendijen 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit de oven voor tot 200ºC graden.
  • Marineer de kippendijen met zout, peper, knoflookpoeder en olijfolie.
  • Grill de kippendijen in de oven voor circa 20-30 minuten.
  • Laat vervolgens de kippendijen afkoelen voor circa 20 minuten.
  • Snijd de kippendijen in blokjes.
  • Doe de kippendijen in een kom en voeg de selderij, peterselie en mayonaise toe.
  • Serveer in de romeinse sla bladeren.

Kippendijen bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave