Kwartels in garam masala saus

Het vlees van de kwartel heeft een zachte smaak en gaat heerlijk gepaard met deze Indische garam masala saus.

Ingrediënten

  • 4 kwartels (1 p.p.)
  • 1 el garam masala
  • 1 el knoflookpoeder
  • 250 ml kippenbouillon
  • 3 el bloem
  • 1 el aardbeienjam
  • Olijfolie

Bereidingswijze

  • Haal de kwartels 1 uur voordat de kwartels de pan in gaan uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg 2 el olijfolie toe.
  • Bak de kwartels in circa 2.5 minuten goudbruin.
  • Haal de kwartels vervolgens uit de pan.
  • Voeg de 250 ml kippenbouillon toe en zet de pan op laag vuur.
  • Voeg vervolgens de garam masala, knoflookpoeder, bloem en aardbeienjam toe.
  • Voeg na smaak nog eventueel peper en zout toe.
  • Meng de ingrediënten met een garde door de pan.

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave