Het vlees van de kwartel heeft een zachte smaak en gaat heerlijk gepaard met deze Indische garam masala saus.
Ingrediënten
- 4 kwartels (1 p.p.)
- 1 el garam masala
- 1 el knoflookpoeder
- 250 ml kippenbouillon
- 3 el bloem
- 1 el aardbeienjam
- Olijfolie
Bereidingswijze
- Haal de kwartels 1 uur voordat de kwartels de pan in gaan uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg 2 el olijfolie toe.
- Bak de kwartels in circa 2.5 minuten goudbruin.
- Haal de kwartels vervolgens uit de pan.
- Voeg de 250 ml kippenbouillon toe en zet de pan op laag vuur.
- Voeg vervolgens de garam masala, knoflookpoeder, bloem en aardbeienjam toe.
- Voeg na smaak nog eventueel peper en zout toe.
- Meng de ingrediënten met een garde door de pan.