✓ Thuisbezorgd op woensdag, donderdag en vrijdag in Nederland en België ✓ In Nederland: gratis verzending vanaf €70
Heerlijk mals en mager vlees met een geweldige smaak uit eigen land. Deeg 400 gr bloem 1 tl zout 4 eieren 2 el olijfolie 1 tl Italiaanse kruiden Vulling 2 Veluwse eendenborstfilets, gesneden in blokjes. 2 plakken bacon 100 gr blauwe bessen 1 el balsamicoazijn 1 bosui, fijngesneden Bereidingswijze Haal de eendenborstfilets 1 uur voordat …
Lekker als snack voor bij de wedstrijd. Ingrediënten 450 gr kipdijen Zout en peper 1 ei 1 l olijfolie 60 gr amandelmeel 60 gr macadamia noten, verkruimeld Bereidingswijze Haal de kipdijen 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Snijd de kip in kleine blokjes. Kruid met …
Het geheim van een goede ramen (Japanse noedelsoep) zit ‘m in de bouillon en natuurlijk het vlees. Kies daarom voor het meest malse stukje rundvlees. Ingrediënten 500 gr ossenhaas, in blokjes 1 ui, gesneden in blokjes 2 tenen knoflook, fijngeperst 1 tl gember 2 el olijfolie 1 tl sesamolie 500 ml runderbouillon 2 el sojasaus …
De kalkoen wordt “low & slow” gegaard, zodat het vlees boterzacht wordt. Het lang garen zorgt er tevens voor dat de verse specerijen goed in het vlees trekken. Ingrediënten 4 kalkoenoesters Zwarte peper Zout 1 tl komijnzaad 2 laurierbladeren 2 gedroogde chilipepers 1 tl gedroogde oregano Het sap van 1 limoen Het sap van een …
Lams gehaktballen met een tomatensaus
Een typisch gerecht uit de Spaanse “tapas” keuken.
Ingrediënten
Voor de tomatensaus
Bereidingswijze