Bavette gemarineerd in een mosterdmarinade. Ingrediënten 1 kg bavette Dijon mosterd Zout en peper naar smaak 2 el boter Bereidingswijze Haal de bavette 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Verwarm de oven voor tot 170℃ graden. Kruid de bavette met zout en peper. Meng de …
De overheerlijke lamsschouder wordt eerst geroosterd en gaart nadien op een lage temperatuur verder. De bereiding vraagt weinig werk maar toch veel tijd, want zo’n ferm stuk lam spendeert ruim 3 uur in de oven om botermals te worden. Ingrediënten 2 kg lamsschouder 5 tenen knoflook, gepeld en gehalveerd Verse rozemarijn Olijfolie Grof zeezout Vers …
Kook verse worst in je favoriete bier en grill vervolgens op de BBQ. Ingrediënten 4 verse worsten 1 ui, fijngesneden 330 ml bier 100 ml water Bereidingswijze Snijd de worsten in met een scherp mes zoals op de foto. Verhit de uien samen met het bier en water in een sauspan op middelhoog vuur. Voeg …
Beef burgers met een pittige saus van de BBQ. Ingrediënten 4 Black Angus burgers 80 gr mayonaise 1 tl knoflookpoeder 20 gr sriracha saus 1 tl basilicum, fijngesneden 2 tomaten, gesneden 50 gr ijsbergsla, fijngesneden 1 rode ui, gesneden 4 burger broodjes Bereidingswijze Haal de burgers 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat …
Lamsfilet met een sumak rub van de bbq
Sumak is een roodbruin poeder van een vermalen vrucht, die in bossen aan een sumakstruik groeit. Sumak heeft een scherpe zure smaak, vergelijkbaar met citroen, maar dan net iets bloemiger.fgemaakte pesto verde.
Ingrediënten
Bereidingswijze