✓ Thuisbezorgd op woensdag, donderdag en vrijdag in Nederland en België ✓ In Nederland: gratis verzending vanaf €70
Rijpingsproces Spoelder is een van de weinige slagers in Nederland die gespecialiseerd is in dry-aged vlees. Voor de echte smaakbeleving van vlees moet vlees (net zoals vroeger) enkele weken rijpen. Vroeger werd dit gedaan bij de boer in de schuur, maar nu kunnen we dit doen in een speciale koelcel die bij ons in de …
Heel makkelijk te maken en zo ontzettend vol van smaak. Ingrediënten 450 lamspoulet 150 gr champignons, gesneden 100 gr selderij, gesneden in blokjes 75 gr zilverui 2 radijsjes, gesneden 1 wortel, gesneden 1 teen knoflook, fijngeperst 1 el tomatensaus 1 laurierblad 30 ml olijfolie 750 ml runderbouillon Zout en peper Bereidingswijze Haal de poulet 1 …
Kippendijen van de barbecue met een marinade om je vingers bij af te likken! Ingrediënten 1200 gr kippendijen 60 gr ketchup 1 el olijfolie 2 tl honing 2 tl azijn 2 tl tabasco een mespunt gerookte paprika een mespunt rode pepervlokken Grof zeezout Vers gemalen peper Lente ui, fijngesneden Bereidingswijze Meng de ketchup, olijfolie, honing, …
Kalkoen met kerst is bijna standaard in Canada. Het is dan ook niet zo gek dat mijn favoriete recept voor kerstkalkoen komt van mijn Canadese oom die voor kerst nog wel eens de oversteek naar Nederland wilde maken maar dan weer snel terug ging omdat hij heimwee had. Dit keer had ik een kalkoen die …
Lamsschouder met verse kruiden uit de slowcooker
De schouder is één van de meest interessante stukken van het lam, omdat het een veelzijdig stukje lamsvlees is. Een Hollandse lamsschouder bevat veel zacht en smeuïg vlees, wat het beste tot z’n recht komt wanneer het wordt bereid in de slowcooker. De lamsschouder behoudt door het “low & slow” garen ook al zijn smaakvolle vleessappen.
Ingrediënten
Bereidingswijze