Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier. Ingrediënten 450 gr varkenshaas, gesneden in 4 filets 4 plakken provolone kaas 4 tenen knoflook, fijngeperst 300 gr champignons 2 el olijfolie 1 el balsamico azijn 2 el room Zout en peper Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees …
Een makkelijke salade met zelfgedraaide gehaktballen. Ingrediënten 500 gr rundergehakt 2 el bloem 4 plakken bacon 2 el olijfolie 500 gr baby spinazie Saus 100 ml room 100 gr blauwe kaas, verkruimeld 1 tl nootmuskaat zout en peper Bereidingswijze Haal het gehakt 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur …
Kalkoen met kerst is bijna standaard in Canada. Het is dan ook niet zo gek dat mijn favoriete recept voor kerstkalkoen komt van mijn Canadese oom die voor kerst nog wel eens de oversteek naar Nederland wilde maken maar dan weer snel terug ging omdat hij heimwee had. Dit keer had ik een kalkoen die …
Gezellig samen ouderwets lang tafelen tijdens het gourmetten. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken bestaat ons gevarieerde assortiment gourmetvlees uit verschillende soorten schotels. Stel je lievers zelf je vlees samen, dan kan dit uiteraard ook. Om het gourmetten zo smaakvol en veilig te laten verlopen hebben de slagers van Spoelder enkele handige tips. …
Lams lendekarbonade met munt
Lamsvlees hoort traditioneel bij de Paasperiode. Lendekarbonades gaan perfect samen met een marinade van frisse munt.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Lendekarbonades bestellen
Gerelateerde Berichten
Varkenshaas gevuld met provolone kaas
Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier. Ingrediënten 450 gr varkenshaas, gesneden in 4 filets 4 plakken provolone kaas 4 tenen knoflook, fijngeperst 300 gr champignons 2 el olijfolie 1 el balsamico azijn 2 el room Zout en peper Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees …
Spinazie salade met gehaktballen en blauwe kaas
Een makkelijke salade met zelfgedraaide gehaktballen. Ingrediënten 500 gr rundergehakt 2 el bloem 4 plakken bacon 2 el olijfolie 500 gr baby spinazie Saus 100 ml room 100 gr blauwe kaas, verkruimeld 1 tl nootmuskaat zout en peper Bereidingswijze Haal het gehakt 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur …
Kerstkalkoen met stuffing op Canadese wijze
Kalkoen met kerst is bijna standaard in Canada. Het is dan ook niet zo gek dat mijn favoriete recept voor kerstkalkoen komt van mijn Canadese oom die voor kerst nog wel eens de oversteek naar Nederland wilde maken maar dan weer snel terug ging omdat hij heimwee had. Dit keer had ik een kalkoen die …
Tips voor het gourmetten
Gezellig samen ouderwets lang tafelen tijdens het gourmetten. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken bestaat ons gevarieerde assortiment gourmetvlees uit verschillende soorten schotels. Stel je lievers zelf je vlees samen, dan kan dit uiteraard ook. Om het gourmetten zo smaakvol en veilig te laten verlopen hebben de slagers van Spoelder enkele handige tips. …