London broil

Bavette gemarineerd in een mosterdmarinade.

Ingrediënten

  • 1 kg bavette
  • Dijon mosterd
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 el boter

Bereidingswijze

  • Haal de bavette 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verwarm de oven voor tot 170℃ graden.
  • Kruid de bavette met zout en peper.
  • Meng de mosterd met de boter.
  • Rub de bavette met het mengsel.
  • Verhit een koekenpan op hoog vuur.
  • De bavette ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken.
  • Vervolgens ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
  • Plaats de bavette in de voorverwarmde oven voor circa 15 minuten.
  • Laat de bavette voor het aansnijden 5 minuten rusten onder aluminumfolie.

Bavette bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave