Garlic butter skirt steak

Middenrif met een zelfgemaakte knoflookboter.

Ingrediënten

  • 600 gr. middenrif
  • 6 tenen knoflook, fijngesneden
  • Zout en peper
  • 2 el kokosolie
  • 4 el boter
  • 2 el peterselie, gesneden

Bereidingswijze

  • Haal de middenrif 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Kruid de middenrif met zout en peper.
  • Verhit de kokosolie in een pan op middelhoog vuur
  • Bak de middenrif voor circa 3 minuten per kant
  • Laat vervolgens de middenrif rusten op een bord bedekt met aluminiumfolie
  • Smelt de boter in een sauspan.
  • Voeg de knoflook toe en kook op laag vuur voor circa 7 minuten. Let op dat de boter niet aanbrand.
  • Serveer de middenrif op een bord, bedruip met de knoflookboter en garneer met de peterselie.

Middenrif bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave