Gezellig samen ouderwets lang tafelen tijdens het gourmetten. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken bestaat ons gevarieerde assortiment gourmetvlees uit verschillende soorten schotels. Stel je lievers zelf je vlees samen, dan kan dit uiteraard ook. Om het gourmetten zo smaakvol en veilig te laten verlopen hebben de slagers van Spoelder enkele handige tips. …
Laat de marinade een nacht in de drumsticks trekken voor meer smaak. Ingrediënten 800 gr drumsticks 40 ml olijfolie 6 tenen knoflook, fijngeperst 2 rode paprika’s, gesneden 2 groene paprika’s, gesneden 1 aubergine, gesneden 2 tomaten, gesneden 300 ml kippenbouillon 1 tl komijn 1 tl koriander 2 takjes tijm Zout Peper Vers gemalen peper Bereidingswijze …
Deze zomerse, gegrilde kip met Mediterraanse kruiden combineer je met knapperige aardappeltjes uit de oven. Ingrediënten 4 kipfilets 400 gr. aardappelen, gesneden in partjes 1 ui, gesneden Zout Peper 200 ml kippenbouillon Voor de marinade 60 ml olijfolie 60 ml citroensap 6 tenen knoflook, fijngeperst 1 el oregano 2 tl nootmuskaat Bereidingswijze Haal de kipfilets 1 uur voordat het …
Ribkarbonades met uien en champignons in een romige cajunsaus. Ingrediënten 4 Ribkarbonades Vers gemalen peper Grof zeezout 2 el boter 1 ui, fijngesneden 250 gr champignons, gesneden 3 tenen knoflook, fijngeperst 250 ml kippenbouillon 2 laurierbladeren 250 zure room 1 el Cajun kruiden 1 el Paprikapoeder Bereidingswijze Haal de ribkarbonades 1 uur voordat het vlees …
Garlic butter skirt steak
Middenrif met een zelfgemaakte knoflookboter.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Middenrif bestellen
Gerelateerde Berichten
Tips voor het gourmetten
Gezellig samen ouderwets lang tafelen tijdens het gourmetten. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken bestaat ons gevarieerde assortiment gourmetvlees uit verschillende soorten schotels. Stel je lievers zelf je vlees samen, dan kan dit uiteraard ook. Om het gourmetten zo smaakvol en veilig te laten verlopen hebben de slagers van Spoelder enkele handige tips. …
Drumsticks met groenten uit de oven
Laat de marinade een nacht in de drumsticks trekken voor meer smaak. Ingrediënten 800 gr drumsticks 40 ml olijfolie 6 tenen knoflook, fijngeperst 2 rode paprika’s, gesneden 2 groene paprika’s, gesneden 1 aubergine, gesneden 2 tomaten, gesneden 300 ml kippenbouillon 1 tl komijn 1 tl koriander 2 takjes tijm Zout Peper Vers gemalen peper Bereidingswijze …
Mediterraanse kip uit de oven
Deze zomerse, gegrilde kip met Mediterraanse kruiden combineer je met knapperige aardappeltjes uit de oven. Ingrediënten 4 kipfilets 400 gr. aardappelen, gesneden in partjes 1 ui, gesneden Zout Peper 200 ml kippenbouillon Voor de marinade 60 ml olijfolie 60 ml citroensap 6 tenen knoflook, fijngeperst 1 el oregano 2 tl nootmuskaat Bereidingswijze Haal de kipfilets 1 uur voordat het …
Ribkarbonades in cajunsaus
Ribkarbonades met uien en champignons in een romige cajunsaus. Ingrediënten 4 Ribkarbonades Vers gemalen peper Grof zeezout 2 el boter 1 ui, fijngesneden 250 gr champignons, gesneden 3 tenen knoflook, fijngeperst 250 ml kippenbouillon 2 laurierbladeren 250 zure room 1 el Cajun kruiden 1 el Paprikapoeder Bereidingswijze Haal de ribkarbonades 1 uur voordat het vlees …