De oorsprong Rauwe hammen zijn van oorsprong ontstaan vanuit de behoefte om vlees langer te kunnen bewaren, want vroeger waren er nog geen koelkasten. Het vlees wordt eerst gepekeld met eventueel de toevoeging van een verse kruidenboeket. De smaak van de rauwe hammen wordt bepaald door de voeding en bewerking. De belangrijkste smaakmaker is de …
Lekker om te serveren met nacho chips. De perfecte borrelhap voor in de zomer. Ingrediënten 450 gr. kipfilet, in reepjes gesneden 1 el boter 1 tl komijn 1 tl chilipoeder 1 tl paprikapoeder 1 tl knoflookpoeder Zout en peper 300 gr. chunky salsa saus 100 gr. geraspte kaas Nacho chips Bereidingswijze Haal de kipfilet 1 …
Doordat deze Gildehoen kippen natuurlijk opgroeien is de smaak ouderwets lekker. Kip zoals kip hoort te smaken. Échte kip met de volle smaak uit grootmoederstijd. Ingrediënten 4 kippendijen met been en vel 2 el olijfolie 45 gr hete saus 50 gr boter Zout en peper naar smaak Bereidingswijze Haal de kipdij 1 uur voordat het …
Ben je op zoek naar een makkelijk recept voor runderstoof? Dan hem je ‘m hier gevonden! Ingrediënten 500 gr runderpoulet Olijfolie 1 wortel, grof gesneden 1 pastinaak, grof genseden, 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en gesneden 1 tl uienpoeder 8 cherrytomaten 2 tenen knoflook, fijngeperst 750 ml runderbouillon 1 tl tijm Zout en peper naar …
Orecchiete met een licht-pittige bolognesesaus
Orecchiete met een licht pittige bolognesesaus.
Ingrediënten
*Tip: Wanneer je verse tomaten gebruikt, pel dan eerst het vel eraf. Dit doe je door een X te maken met een mes in de onderkant van de tomaten. Laat water koken en plaatst de tomaten in het water voor circa 30 seconden. Het vel van de tomaten zal loslaten en is zo makkelijker te verwijderen. Snijd de tomaten vervolgens in 4 stukken en verwijder de zaden.
Bereidingswijze