
Wildzwijnrack met gekaramelliseerde appeltjes
Een decoratief stuk wild. Het wilde zwijn is kleiner dan het ons bekende varken en heeft ook meer smaak. Het rack bestaat uit een rugfilet
Een decoratief stuk wild. Het wilde zwijn is kleiner dan het ons bekende varken en heeft ook meer smaak. Het rack bestaat uit een rugfilet
Heerlijk mals en mager vlees met een geweldige smaak uit eigen land. Eend is een dier dat van oudsher veel op de Veluwe wordt gehouden.
Als de regen tegen de ruiten slaat is het tijd voor een hartverwarmend recept. Vandaag eten we varkensfilet. Een groot stuk vlees met een stukje
Kruiden als majoraan, kruidnagel en knoflook geven de Duitse braadworst zijn unieke smaak. Lekker geserveerd met gebakken uitjes. Ingrediënten 6 Duitse braadworsten 2 el boter
De kipburger is lekker op een geroosterd brioche broodje met ijsbergsla, komkommer, tomaat en ui. Ingrediënten 400 gr kipdijfilet, gesneden in blokjes 2 eieren 1 tl zout
Een Sloppy Joe is een broodje gevuld met een heerlijk kruidig gehaktmengsel. Ingrediënten 450 gr gehakt van brisket (vraag het de slager) 15 gr boter
Surf en turf is het combineren van vlees en vis in één gerecht. Ingrediënten 800 gr gamba’s, gepeld 4 merquez worsten, gesneden 2 maiskolven, gehalveerd 400 gr aardappelen,
Een lekker BBQ gerecht hoeft niet moeilijk te zijn. Ingrediënten 4 kipfilets 100 gr basilicum pesto Zout en peper 500 gr cherry tomaten Bereidingswijze Haal de kipfilets
Met dit recept maak je thuis zelf de lekkerste biefstuk met jus klaar. Ingrediënten 900 gr. Black Angus rib-eye Zout Cayennepeper Zwarte peper 50 ml olijfolie 2
Lekker om te serveren met nacho chips. De perfecte borrelhap voor in de zomer. Ingrediënten 450 gr. kipfilet, in reepjes gesneden 1 el boter 1