TIPS VAN DE AMBACHTELIJKE SLAGER

Algemeen

Duitse braadworst in bier

Kruiden als majoraan, kruidnagel en knoflook geven de Duitse braadworst zijn unieke smaak. Lekker geserveerd met gebakken uitjes. Ingrediënten 6 Duitse braadworsten 2 el boter

Algemeen

Kipburgers

De kipburger is lekker op een geroosterd brioche broodje met ijsbergsla, komkommer, tomaat en ui. Ingrediënten 400 gr kipdijfilet, gesneden in blokjes 2 eieren 1 tl zout

Algemeen

Sloppy Joe

Een Sloppy Joe is een broodje gevuld met een heerlijk kruidig gehaktmengsel. Ingrediënten 450 gr gehakt van brisket (vraag het de slager) 15 gr boter

Algemeen

Surf en turf van de BBQ

Surf en turf is het combineren van vlees en vis in één gerecht. Ingrediënten 800 gr gamba’s, gepeld 4 merquez worsten, gesneden 2 maiskolven, gehalveerd 400 gr aardappelen,

Algemeen

Pesto chicken van de BBQ

Een lekker BBQ gerecht hoeft niet moeilijk te zijn. Ingrediënten 4 kipfilets 100 gr basilicum pesto Zout en peper 500 gr cherry tomaten Bereidingswijze Haal de kipfilets

Algemeen

Steak met jus

Met dit recept maak je thuis zelf de lekkerste biefstuk met jus klaar. Ingrediënten 900 gr. Black Angus rib-eye Zout Cayennepeper Zwarte peper 50 ml olijfolie 2

Algemeen

Chicken salsa

Lekker om te serveren met nacho chips. De perfecte borrelhap voor in de zomer. Ingrediënten 450 gr. kipfilet, in reepjes gesneden 1 el boter 1