TIPS VAN DE AMBACHTELIJKE SLAGER

Algemeen

Gevulde champignons met bresaola

Een heerlijk voorgerecht of tapas en bites tijdens de borrel. Ingrediënten 200 gr. bresaola 1 el boter 12 grote champignons 150 gr roomkaas 1 el

Algemeen

London broil

Bavette gemarineerd in een mosterdmarinade. Ingrediënten 1 kg bavette Dijon mosterd Zout en peper naar smaak 2 el boter Bereidingswijze Haal de bavette 1 uur

Algemeen

Avocadoburger

De Black Angus Burger heeft de smaak van gerijpt rundvlees en heeft een malse en romige bite. De Black Angus Burger moet je bakken als

Algemeen

Chicken tajine

De kip tajine is een stoofpot wat langzaam wordt gekookt op een lage temperatuur in een tajine, maar in de oven kan natuurlijk ook. Geduld

Algemeen

Chili con carne

Chili con carne is echt een comfort food. Het gerecht bevat veel bonen en die zijn heel gezond. Bonen bevatten eiwitten, veel vezels en voedingstoffen.

Algemeen

Spoeldog

Hollandse lamsworstjes op smaak gebracht met licht pittige merquez kruiden uit eigen worstmakerij. Ingrediënten 4 lams merquez worsten 2 el olijfolie 4 hotdog broodjes 1

Algemeen

Romige kalkoensoep

Comfort food op z’n best! Ingrediënten 400 gr kalkoenblokjes 2 el olijfolie 1 ui, gesneden 2 tenen knoflook, gesneden 1 groene paprika, gesneden 200 gr

Algemeen

Kippendijen uit de oven

Doordat deze Gildehoen kippen natuurlijk opgroeien is de smaak ouderwets lekker. Kip zoals kip hoort te smaken. Échte kip met de volle smaak uit grootmoederstijd.

Algemeen

Buffalo chicken salade

De salade zelf is heel eenvoudig te maken. Je kunt in minder dan 15 minuten een gezonde maaltijd bereid hebben. Het recept vraagt ​​om gekookte

Algemeen

Casserole met bacon en bloemkool

Een top-combinatie ovenschotel met vol van smaak! Ingrediënten 500 gr bloemkoolrijst (doe de bloemkool in een blender) 150 gr geraspte mozarella 5 eieren Zout en