
Gevulde champignons met bresaola
Een heerlijk voorgerecht of tapas en bites tijdens de borrel. Ingrediënten 200 gr. bresaola 1 el boter 12 grote champignons 150 gr roomkaas 1 el
Een heerlijk voorgerecht of tapas en bites tijdens de borrel. Ingrediënten 200 gr. bresaola 1 el boter 12 grote champignons 150 gr roomkaas 1 el
Bavette gemarineerd in een mosterdmarinade. Ingrediënten 1 kg bavette Dijon mosterd Zout en peper naar smaak 2 el boter Bereidingswijze Haal de bavette 1 uur
De Black Angus Burger heeft de smaak van gerijpt rundvlees en heeft een malse en romige bite. De Black Angus Burger moet je bakken als
De kip tajine is een stoofpot wat langzaam wordt gekookt op een lage temperatuur in een tajine, maar in de oven kan natuurlijk ook. Geduld
Chili con carne is echt een comfort food. Het gerecht bevat veel bonen en die zijn heel gezond. Bonen bevatten eiwitten, veel vezels en voedingstoffen.
Hollandse lamsworstjes op smaak gebracht met licht pittige merquez kruiden uit eigen worstmakerij. Ingrediënten 4 lams merquez worsten 2 el olijfolie 4 hotdog broodjes 1
Comfort food op z’n best! Ingrediënten 400 gr kalkoenblokjes 2 el olijfolie 1 ui, gesneden 2 tenen knoflook, gesneden 1 groene paprika, gesneden 200 gr
Doordat deze Gildehoen kippen natuurlijk opgroeien is de smaak ouderwets lekker. Kip zoals kip hoort te smaken. Échte kip met de volle smaak uit grootmoederstijd.
De salade zelf is heel eenvoudig te maken. Je kunt in minder dan 15 minuten een gezonde maaltijd bereid hebben. Het recept vraagt om gekookte
Een top-combinatie ovenschotel met vol van smaak! Ingrediënten 500 gr bloemkoolrijst (doe de bloemkool in een blender) 150 gr geraspte mozarella 5 eieren Zout en