
Buffalo chicken dip
Buffalo chicken dip met veel kaas. Lekker met taco-chips, maar ook voor bij de patat. Ingrediënten 500 gr kipdijfilet, in blokjes gesneden 120 zachte roomkaas 100 gr
Buffalo chicken dip met veel kaas. Lekker met taco-chips, maar ook voor bij de patat. Ingrediënten 500 gr kipdijfilet, in blokjes gesneden 120 zachte roomkaas 100 gr
Ben je op zoek naar een makkelijk recept voor runderstoof? Dan hem je ‘m hier gevonden! Ingrediënten 500 gr runderpoulet Olijfolie 1 wortel, grof gesneden
Een lekker bistro-recept: de varkenshaas. Klassiek is-ie lekker, maar gevuld maak je ‘m spectaculair. Ingrediënten 4 varkenshaasjes 2 wortels, in reepjes gesneden 6 zongedroogde tomaten 6
De unieke gemarmerde structuur van het Ibérico varken zorgt voor een ongekende malsheid. Ingrediënten 4 Ibérico ribkarbonades Zout en peper 2 tl rozemarijn 2 tenen
Involtini zijn Italiaanse kalfs- of kalkoenrolletjes, met een heerlijke vulling. Ingrediënten 4 kalkoenoesters 4 plakken mozzarella 8 plakken prosciutto Zout en peper 1 el olijfolie 1
Deze maaltijdsoep met kalkoen vult goed en is heerlijk van smaak. Ingrediënten 250 gram kalkoenblokjes 15 gr. boter 1 tl tijm 30 gr. selderij, gesneden
Vaak zijn juist de simpele gerechten het allerlekkerst. Net als deze gevulde gehaktballen met mozzarella. Ingrediënten 600 gram half-om-half gehakt Zout en peper naar smaak
Een piccata bestaat uit dungesneden vlees of vis die wordt gebakken in een saus van boter, citroen en kappertjes. Ingrediënten 4 kipfilets, gehalveerd 1 tl
Runza is een soort bierock gebak dat vaak wordt gevuld met vlees en zuurkool. Bierock gebak is ontstaan in Rusland rond het jaar 1900. Het
Nederlands wild met Aziatische smaken. Ingrediënten 300 gr hertenbiefstuk in reepjes gesneden 45 ml sojasaus 2 el gember, gesneden 2 tl Chinese Shaoxing wijn 3