Drumsticks van echte poelierskwaliteit gemarineerd met een pittige rub.
Ingrediënten
- 8 drumsticks
- 1 ui, fijngesneden
- 2 tenen knoflook, fijngeperst
- 1 tl komijn
- 60 ml olijfolie
- 2 tl chilipoeder
- Grof zeezout
- Vers gemalen peper
- 1 citroen
Bereidingswijze
- Meng alle kruiden in een kom.
- Snijd vierkantjes in de drumsticks met een scherp mes.
- Kwast de drumsticks in met olijfolie.
- Haal de drumsticks vervolgens door het kruidenmengsel.
- Pak de drumsticks in met plastic folie en plaats in de koelkast voor circa 1 uur.
- Haal de drumsticks 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Rooster de drumsticks voor circa 1 minuut boven heet vuur in het midden van de barbecue.
- Vervolgens ongeveer 15 minuten rustig laten garen aan de zijkant van de barbecue. Draai de drumsticks regelmatig om.
- Bedruppel de drumsticks met een beetje verse citroensap.