Bak de ribkarbonade op laag vuur. Zo voorkom je het aanbranden van de Parmezaanse kaas. Ingrediënten 4 ribkarbonades Zout en peper 2 eieren, losgeklopt 120 gr parmezaanse kaas, geraspt 1 el peterselie 1 tl knoflookpoeder 1 el boter Bereidingswijze Haal de ribkarbonades 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur …
De salade zelf is heel eenvoudig te maken. Je kunt in minder dan 15 minuten een gezonde maaltijd bereid hebben. Het recept vraagt om gekookte kip, maar voor wat knapperige textuur kun je gebakken kip gebruiken. Ingrediënten 500 gr gekookte kip 2 el gesmolten boter 3 el chilisaus Meng de gekookte kip met de boter …
Ben je op zoek naar een makkelijk recept voor runderstoof? Dan hem je ‘m hier gevonden! Ingrediënten 500 gr runderpoulet Olijfolie 1 wortel, grof gesneden 1 pastinaak, grof genseden, 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en gesneden 1 tl uienpoeder 8 cherrytomaten 2 tenen knoflook, fijngeperst 750 ml runderbouillon 1 tl tijm Zout en peper naar …
De schouder is één van de meest interessante stukken van het lam, omdat het een veelzijdig stukje lamsvlees is. Een Hollandse lamsschouder bevat veel zacht en smeuïg vlees, wat het beste tot z’n recht komt wanneer het wordt bereid in de slowcooker. De lamsschouder behoudt door het “low & slow” garen ook al zijn smaakvolle …
Pork lomo
De meest smaakvolle delen van het Heyde Hoeve Duroc varken low & slow gegaard op de barbecue. Het verse kruidenboeket plaats je tussen de Pork Belly en de Rib Roast. Vervolgens breng je deze delen weer samen met rolladetouw en gaar je dit premium stuk vlees indirect op de barbecue. Waanzinnig lekker en om met z’n allen van te genieten!
Ingrediënten
Bereidingswijze
Dit product is maatwerk, vandaar uitsluitend telefonisch te bestellen.