Pulled Pork uit de oven

Deze bereiding van ‘Pulled Pork’ verandert een stevige varkensschouder na enkele uren oventijd en een beetje handenarbeid in heerlijk mals vlees voor op een broodje.

Ingrediënten

  • 1 kg varkensschouder
  • 250 ml kippenbouillon
  • 4 el sojasaus
  • 3 tenen knoflook, fijngesneden
  • 4 el tomatenpasta
  • 2 tl gember, gesneden
  • 1 tl honing
  • 1 tl gerookte paprikapoeder

Bereidingswijze

  • Haal de varkensschouder 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit de oven tot 150℃ graden.
  • Combineer alle ingrediënten in een kom.
  • Rub de varkensschouder met het kruidenmengsel.
  • De varkensschouder heeft minstens 3 uur nodig in de oven.
  • Serveer warm op een zacht broodje met koolsalade en een barbecuesaus.

Varkensschouder bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave