De salade zelf is heel eenvoudig te maken. Je kunt in minder dan 15 minuten een gezonde maaltijd bereid hebben. Het recept vraagt om gekookte kip, maar voor wat knapperige textuur kun je gebakken kip gebruiken.
Nieuw in ons assortiment is deze kalfsrollade. Kalfsvlees heeft een vrij neutrale smaak en is dus zeer geschikt voor deze smaakvolle marinade. Ingrediënten 1250 gr Kalfsrollade 4 el boter 1 ui, gesneden 1 teen knoflook, geperst 120 ml witte wijn 1 el bloem 200 gr champignons 1 el rozemarijn, gesneden Zout en peper naar smaak …
Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier. Ingrediënten 450 gr varkenshaas, gesneden in 4 filets 4 plakken provolone kaas 4 tenen knoflook, fijngeperst 300 gr champignons 2 el olijfolie 1 el balsamico azijn 2 el room Zout en peper Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees …
Deze bereiding van ‘Pulled Pork’ verandert een stevige varkensschouder na enkele uren oventijd en een beetje handenarbeid in heerlijk mals vlees voor op een broodje. Ingrediënten 1 kg varkensschouder 250 ml kippenbouillon 4 el sojasaus 3 tenen knoflook, fijngesneden 4 el tomatenpasta 2 tl gember, gesneden 1 tl honing 1 tl gerookte paprikapoeder Bereidingswijze Haal …
Dit gerecht bevat robuuste smaken door de combinatie van de scherpte van de blauwe kaas en het zoete van de peren. De peren kunnen ook vervangen worden door appels en de blauwe kaas door geitenkaas. Ingrediënten 500 gr. varkenshaas puntjes gemarineerd 2 el olijfolie 1 tl grof zeezout 1 tl zwarte peper 2 peren, gesneden …
Buffalo chicken salade
De salade zelf is heel eenvoudig te maken. Je kunt in minder dan 15 minuten een gezonde maaltijd bereid hebben. Het recept vraagt om gekookte kip, maar voor wat knapperige textuur kun je gebakken kip gebruiken.
Ingrediënten
Meng de gekookte kip met de boter en chilisaus
Salade
Dressing
Bacon bestellen
Gerelateerde Berichten
Kalfsrollade met een marinade van ui, champignons en rozemarijn
Nieuw in ons assortiment is deze kalfsrollade. Kalfsvlees heeft een vrij neutrale smaak en is dus zeer geschikt voor deze smaakvolle marinade. Ingrediënten 1250 gr Kalfsrollade 4 el boter 1 ui, gesneden 1 teen knoflook, geperst 120 ml witte wijn 1 el bloem 200 gr champignons 1 el rozemarijn, gesneden Zout en peper naar smaak …
Varkenshaas gevuld met provolone kaas
Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier. Ingrediënten 450 gr varkenshaas, gesneden in 4 filets 4 plakken provolone kaas 4 tenen knoflook, fijngeperst 300 gr champignons 2 el olijfolie 1 el balsamico azijn 2 el room Zout en peper Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur voordat het vlees …
Pulled Pork uit de oven
Deze bereiding van ‘Pulled Pork’ verandert een stevige varkensschouder na enkele uren oventijd en een beetje handenarbeid in heerlijk mals vlees voor op een broodje. Ingrediënten 1 kg varkensschouder 250 ml kippenbouillon 4 el sojasaus 3 tenen knoflook, fijngesneden 4 el tomatenpasta 2 tl gember, gesneden 1 tl honing 1 tl gerookte paprikapoeder Bereidingswijze Haal …
Gemarineerde varkenshaaspuntjes met blauwe kaas en peer
Dit gerecht bevat robuuste smaken door de combinatie van de scherpte van de blauwe kaas en het zoete van de peren. De peren kunnen ook vervangen worden door appels en de blauwe kaas door geitenkaas. Ingrediënten 500 gr. varkenshaas puntjes gemarineerd 2 el olijfolie 1 tl grof zeezout 1 tl zwarte peper 2 peren, gesneden …