Heerlijk botermalse gildehoen drumsticks boordevol smaak om eventueel zo uit het vuistje weg te snoepen.
Ingrediënten
- Gildehoen drumsticks
- 1 halve watermeloen, in blokjes
- 20 gr blaadjes munt, fijngehakt
- 200 gr fetakaas, verkruimeld
- 3 el honing
- 3 el olijfolie
Bereidingswijze
- Haal de drumsticks 60 minuten voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Verwarm de oven voor op 150 ℃ graden.
- Doe de honing en olijfolie in een kom en marineer de drumsticks één voor één, leg ze vervolgens in een ovenschaal.
- Plaats de ovenschaal in de oven en laat ze nu 30-40 minuten garen.
- Doe de oven de laatste 10 minuten op 200 ℃ graden. Zo krijgen de drumsticks een goudbruine kleur en worden ze lekker krokant.
- Doe ten slotte de blokjes watermeloen samen met de fetakaas en blaadjes munt in een saladeschaal.