Deze bereiding van ‘Pulled Pork’ verandert een stevige varkensschouder na enkele uren oventijd en een beetje handenarbeid in heerlijk mals vlees voor op een broodje. Ingrediënten 1 kg varkensschouder 250 ml kippenbouillon 4 el sojasaus 3 tenen knoflook, fijngesneden 4 el tomatenpasta 2 tl gember, gesneden 1 tl honing 1 tl gerookte paprikapoeder Bereidingswijze Haal …
Gezellig samen ouderwets lang tafelen tijdens het gourmetten. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken bestaat ons gevarieerde assortiment gourmetvlees uit verschillende soorten schotels. Stel je lievers zelf je vlees samen, dan kan dit uiteraard ook. Om het gourmetten zo smaakvol en veilig te laten verlopen hebben de slagers van Spoelder enkele handige tips. …
Drumsticks van echte poelierskwaliteit gemarineerd met een pittige rub. Ingrediënten 8 drumsticks 1 ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, fijngeperst 1 tl komijn 60 ml olijfolie 2 tl chilipoeder Grof zeezout Vers gemalen peper 1 citroen Bereidingswijze Meng alle kruiden in een kom. Snijd vierkantjes in de drumsticks met een scherp mes. Kwast de drumsticks in …
Een makkelijke salade met zelfgedraaide gehaktballen. Ingrediënten 500 gr rundergehakt 2 el bloem 4 plakken bacon 2 el olijfolie 500 gr baby spinazie Saus 100 ml room 100 gr blauwe kaas, verkruimeld 1 tl nootmuskaat zout en peper Bereidingswijze Haal het gehakt 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur …
Honing Gildehoen drumsticks met een salade van watermeloen en fetakaas
Heerlijk botermalse gildehoen drumsticks boordevol smaak om eventueel zo uit het vuistje weg te snoepen.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Gerelateerde Berichten
Pulled Pork uit de oven
Deze bereiding van ‘Pulled Pork’ verandert een stevige varkensschouder na enkele uren oventijd en een beetje handenarbeid in heerlijk mals vlees voor op een broodje. Ingrediënten 1 kg varkensschouder 250 ml kippenbouillon 4 el sojasaus 3 tenen knoflook, fijngesneden 4 el tomatenpasta 2 tl gember, gesneden 1 tl honing 1 tl gerookte paprikapoeder Bereidingswijze Haal …
Tips voor het gourmetten
Gezellig samen ouderwets lang tafelen tijdens het gourmetten. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken bestaat ons gevarieerde assortiment gourmetvlees uit verschillende soorten schotels. Stel je lievers zelf je vlees samen, dan kan dit uiteraard ook. Om het gourmetten zo smaakvol en veilig te laten verlopen hebben de slagers van Spoelder enkele handige tips. …
Pittige drumsticks van de bbq
Drumsticks van echte poelierskwaliteit gemarineerd met een pittige rub. Ingrediënten 8 drumsticks 1 ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, fijngeperst 1 tl komijn 60 ml olijfolie 2 tl chilipoeder Grof zeezout Vers gemalen peper 1 citroen Bereidingswijze Meng alle kruiden in een kom. Snijd vierkantjes in de drumsticks met een scherp mes. Kwast de drumsticks in …
Spinazie salade met gehaktballen en blauwe kaas
Een makkelijke salade met zelfgedraaide gehaktballen. Ingrediënten 500 gr rundergehakt 2 el bloem 4 plakken bacon 2 el olijfolie 500 gr baby spinazie Saus 100 ml room 100 gr blauwe kaas, verkruimeld 1 tl nootmuskaat zout en peper Bereidingswijze Haal het gehakt 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur …