Heel makkelijk te maken en zo ontzettend vol van smaak.
Ingrediënten
- 450 lamspoulet
- 150 gr champignons, gesneden
- 100 gr selderij, gesneden in blokjes
- 75 gr zilverui
- 2 radijsjes, gesneden
- 1 wortel, gesneden
- 1 teen knoflook, fijngeperst
- 1 el tomatensaus
- 1 laurierblad
- 30 ml olijfolie
- 750 ml runderbouillon
- Zout en peper
Bereidingswijze
- Haal de poulet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Verhit 15 ml olijfolie in een koekenpan op middelhoogvuur.
- Bak de champignons voor circa 2 minuten.
- Haal de champignons uit de pan.
- Verhit de overige olijfolie in de pan.
- Voeg de poulet doe en bak goudbruin.
- Voeg de tomatensaus en het laurierblad toe.
- Voeg de runderbouillon toe en kook op laag vuur voor circa 1.5 uur.
- Voeg de groenten toe en kruid met zout en peper.
- Kook nogmaals voor circa 40 minuten.
- Serveer met rijst of aardappelen.