Lamsstoof

Heel makkelijk te maken en zo ontzettend vol van smaak.

Ingrediënten

  • 450 lamspoulet
  • 150 gr champignons, gesneden
  • 100 gr selderij, gesneden in blokjes
  • 75 gr zilverui
  • 2 radijsjes, gesneden
  • 1 wortel, gesneden
  • 1 teen knoflook, fijngeperst
  • 1 el tomatensaus
  • 1 laurierblad
  • 30 ml olijfolie
  • 750 ml runderbouillon
  • Zout en peper

Bereidingswijze

  • Haal de poulet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit 15 ml olijfolie in een koekenpan op middelhoogvuur.
  • Bak de champignons voor circa 2 minuten.
  • Haal de champignons uit de pan.
  • Verhit de overige olijfolie in de pan.
  • Voeg de poulet doe en bak goudbruin.
  • Voeg de tomatensaus en het laurierblad toe.
  • Voeg de runderbouillon toe en kook op laag vuur voor circa 1.5 uur.
  • Voeg de groenten toe en kruid met zout en peper.
  • Kook nogmaals voor circa 40 minuten.
  • Serveer met rijst of aardappelen.

Lamspoulet bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave