Ribkarbonade met een korst van Parmezaanse kaas

Bak de ribkarbonade op laag vuur. Zo voorkom je het aanbranden van de Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

  • 4 ribkarbonades
  • Zout en peper
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 120 gr parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 el peterselie
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 el boter

Bereidingswijze

  • Haal de ribkarbonades 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Kruid de ribkarbonades royaal met zout en peper.
  • Verhit de boter in een pan op laag vuur.
  • Meng de knoflook, peterselie en parmezaanse kaas in een kom.
  • Kwast de ribkarbonades in met ei.
  • Rub de ribkarbonades met het mengsel van de parmezaanse kaas.
  • Bak voor circa 12 minuten.

Ribkarbonade bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave