Het licht gerookte spek zorgt voor een krokante korst op de botermalse Gildehoen kip. Ingrediënten 1 Gildehoen kip 300 gram licht gerookt spek (ontbijtspek) 1 citroen 2 takjes verse rozemarijn 4 uien, gehalveerd Olijfolie Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 150 graden. Haal de Gildehoen kip 1 uur voordat het vlees de oven in gaat …
Een heerlijke hertenstoof heeft wat langer de tijd nodig om te garen. De kracht van dit gerecht zit in de uitgesproken smaak van het vlees en de wildfond. De wildfond geeft het gerecht veel diepgang en smaak. Ingrediënten 600 gr herten poulet 3 el bloem 1 el olijfolie 1 ui, gesneden 2 wortels, gesneden 1 …
Ibérico ribkarbonade met zuurkool en aardappelen. Ingrediënten 4 Ibérico ribkarbonades Grof zeezout Vers gemalen peper 3 el olijfolie 400 gr aardappelen, in grove stukken gesneden 1 tl komijn 200 gr zuurkool Bereidingswijze Haal de ribkarbonades 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Kruid de ribkarbonades royaal met …
Een lekker winters stoofpotje van premium wild, namelijk herten- en reevlees. Ingrediënten 400 gr reepoulet 400 gr hertenpoulet 100 gr bloem Zout en peper 450 gr broccoli 1 ui, gesneden 4 tenen knoflook, fijngeperst 1 rode peper, gesneden 500 ml runderbouillon 50 ml olijfolie Gesneden peterselie om te garneren Bereidingswijze Haal het poulet 1 uur …
Ribkarbonade met een korst van Parmezaanse kaas
Bak de ribkarbonade op laag vuur. Zo voorkom je het aanbranden van de Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Ribkarbonade bestellen
Gerelateerde Berichten
Gildehoen kip omwikkeld met licht gerookt spek
Het licht gerookte spek zorgt voor een krokante korst op de botermalse Gildehoen kip. Ingrediënten 1 Gildehoen kip 300 gram licht gerookt spek (ontbijtspek) 1 citroen 2 takjes verse rozemarijn 4 uien, gehalveerd Olijfolie Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 150 graden. Haal de Gildehoen kip 1 uur voordat het vlees de oven in gaat …
Hertenstoofpot met jeneverbessen en polenta
Een heerlijke hertenstoof heeft wat langer de tijd nodig om te garen. De kracht van dit gerecht zit in de uitgesproken smaak van het vlees en de wildfond. De wildfond geeft het gerecht veel diepgang en smaak. Ingrediënten 600 gr herten poulet 3 el bloem 1 el olijfolie 1 ui, gesneden 2 wortels, gesneden 1 …
Ibérico ribkarbonade met zuurkool en aardappelen
Ibérico ribkarbonade met zuurkool en aardappelen. Ingrediënten 4 Ibérico ribkarbonades Grof zeezout Vers gemalen peper 3 el olijfolie 400 gr aardappelen, in grove stukken gesneden 1 tl komijn 200 gr zuurkool Bereidingswijze Haal de ribkarbonades 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Kruid de ribkarbonades royaal met …
Wildstoofpotje half-om
Een lekker winters stoofpotje van premium wild, namelijk herten- en reevlees. Ingrediënten 400 gr reepoulet 400 gr hertenpoulet 100 gr bloem Zout en peper 450 gr broccoli 1 ui, gesneden 4 tenen knoflook, fijngeperst 1 rode peper, gesneden 500 ml runderbouillon 50 ml olijfolie Gesneden peterselie om te garneren Bereidingswijze Haal het poulet 1 uur …