Romige kalkoensoep

Comfort food op z’n best!

Ingrediënten

  • 400 gr kalkoenblokjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 ui, gesneden
  • 2 tenen knoflook, gesneden
  • 1 groene paprika, gesneden
  • 200 gr tomaten, gesneden
  • 250 ml room
  • Zout en peper
  • 200 ml kippenboullion

Bereidingswijze

  • Haal de kalkoenblokjes 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de kalkoen goudbruin.
  • Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook op laag vuur voor circa 5 minuten.
  • Voeg de paprika en tomaten toe. Bak nogmaals voor circa 5 minuten.
  • Voeg de kippenboullion en kalkoen toe. Kook ten slotte voor 20 minuten op laag vuur.
  • Voeg voor het serveren de room toe.

Kalkoenblokjes bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave