Comfort food op z’n best!
Ingrediënten
- 400 gr kalkoenblokjes
- 2 el olijfolie
- 1 ui, gesneden
- 2 tenen knoflook, gesneden
- 1 groene paprika, gesneden
- 200 gr tomaten, gesneden
- 250 ml room
- Zout en peper
- 200 ml kippenboullion
Bereidingswijze
- Haal de kalkoenblokjes 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de kalkoen goudbruin.
- Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook op laag vuur voor circa 5 minuten.
- Voeg de paprika en tomaten toe. Bak nogmaals voor circa 5 minuten.
- Voeg de kippenboullion en kalkoen toe. Kook ten slotte voor 20 minuten op laag vuur.
- Voeg voor het serveren de room toe.