Een lekker winters stoofpotje van premium wild, namelijk herten- en reevlees. Ingrediënten 400 gr reepoulet 400 gr hertenpoulet 100 gr bloem Zout en peper 450 gr broccoli 1 ui, gesneden 4 tenen knoflook, fijngeperst 1 rode peper, gesneden 500 ml runderbouillon 50 ml olijfolie Gesneden peterselie om te garneren Bereidingswijze Haal het poulet 1 uur …
Stroganoff is eigenlijk een saus die meestal wordt gecombineerd met rundvlees, maar is ook heerlijk bij varkensvlees. Ingrediënten 300 gr varkenshaas 1 el olijfolie 1 prei 450 gr champignons 2 tl paprikapoeder 60 ml witte wijn 2 tl mosterd 80 gr zure room 2 el peterselie Zout en peper Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur …
Deze bereiding van ‘Pulled Pork’ verandert een stevige varkensschouder na enkele uren oventijd en een beetje handenarbeid in heerlijk mals vlees voor op een broodje. Ingrediënten 1 kg varkensschouder 250 ml kippenbouillon 4 el sojasaus 3 tenen knoflook, fijngesneden 4 el tomatenpasta 2 tl gember, gesneden 1 tl honing 1 tl gerookte paprikapoeder Bereidingswijze Haal …
Vandaag delen wij onze zelfgemaakte barbecuesaus. Zoet, rokerig en heerlijk smaakvol! Heel erg simpel om te maken en ook nog eens glutenvrij. Smaakt goed bij kippenvleugeltjes en spiesjes. Ingrediënten 450 ml tomatensaus 100 ml appelciderazijn 75 ml honing 25 ml tomatenpuree 3 tl worcestersaus 1 tl paprikapoeder 1 tl knoflookpoeder 1 tl gemalen zwarte peper …
Klassieke runderstoofpot
Ben je op zoek naar een makkelijk recept voor runderstoof? Dan hem je ‘m hier gevonden!
Ingrediënten
Bereidingswijze
Runderpoulet bestellen
Gerelateerde Berichten
Wildstoofpotje half-om
Een lekker winters stoofpotje van premium wild, namelijk herten- en reevlees. Ingrediënten 400 gr reepoulet 400 gr hertenpoulet 100 gr bloem Zout en peper 450 gr broccoli 1 ui, gesneden 4 tenen knoflook, fijngeperst 1 rode peper, gesneden 500 ml runderbouillon 50 ml olijfolie Gesneden peterselie om te garneren Bereidingswijze Haal het poulet 1 uur …
Pork stroganoff
Stroganoff is eigenlijk een saus die meestal wordt gecombineerd met rundvlees, maar is ook heerlijk bij varkensvlees. Ingrediënten 300 gr varkenshaas 1 el olijfolie 1 prei 450 gr champignons 2 tl paprikapoeder 60 ml witte wijn 2 tl mosterd 80 gr zure room 2 el peterselie Zout en peper Bereidingswijze Haal de varkenshaas 1 uur …
Pulled Pork uit de oven
Deze bereiding van ‘Pulled Pork’ verandert een stevige varkensschouder na enkele uren oventijd en een beetje handenarbeid in heerlijk mals vlees voor op een broodje. Ingrediënten 1 kg varkensschouder 250 ml kippenbouillon 4 el sojasaus 3 tenen knoflook, fijngesneden 4 el tomatenpasta 2 tl gember, gesneden 1 tl honing 1 tl gerookte paprikapoeder Bereidingswijze Haal …
Zelfgemaakte barbecuesaus
Vandaag delen wij onze zelfgemaakte barbecuesaus. Zoet, rokerig en heerlijk smaakvol! Heel erg simpel om te maken en ook nog eens glutenvrij. Smaakt goed bij kippenvleugeltjes en spiesjes. Ingrediënten 450 ml tomatensaus 100 ml appelciderazijn 75 ml honing 25 ml tomatenpuree 3 tl worcestersaus 1 tl paprikapoeder 1 tl knoflookpoeder 1 tl gemalen zwarte peper …