Ben je op zoek naar een makkelijk recept voor runderstoof? Dan hem je ‘m hier gevonden!
Ingrediënten
- 500 gr runderpoulet
- Olijfolie
- 1 wortel, grof gesneden
- 1 pastinaak, grof genseden,
- 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en gesneden
- 1 tl uienpoeder
- 8 cherrytomaten
- 2 tenen knoflook, fijngeperst
- 750 ml runderbouillon
- 1 tl tijm
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Haal de runderpoulet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Verhit olijfolie in een braadpan.
- Bak de runderpoulet in 10 minuten goudbruin op middelhoog vuur.
- Haal de poulet uit de pan en voeg de wortel, pastinaak en rode peper toe.
- Kook op laag vuur voor circa 10 minuten.
- Voeg de uienpoeder. runderbouillon en runderpoulet toe.
- Laat op laag vuur sudderen voor circa 1.5 uur.
- Voeg in de laatste 20 minuten de cherrytomaten en tijm toe.