Een heerlijke hertenstoof heeft wat langer de tijd nodig om te garen. De kracht van dit gerecht zit in de uitgesproken smaak van het vlees en de wildfond. De wildfond geeft het gerecht veel diepgang en smaak. Ingrediënten 600 gr herten poulet 3 el bloem 1 el olijfolie 1 ui, gesneden 2 wortels, gesneden 1 …
Zomerse wraps gevuld met gemarineerde kalkoenblokjes. Ingrediënten 800 gr kalkoenblokjes Voor de avjar 50 ml olijfolie 20 ml limoensap 2 tenen knoflook, fijngeperst 2 takjes tijm 1 tl komijn 1 tl paprikapoeder Zout Vers gemalen peper Cashew marinade 100 gr cashewnoten Water Zout 1 tl komijn 1 tl chilipoeder Wraps Bereidingswijze Combineer de ingrediënten voor …
Heerlijke hapjes van parmaham, mozzarella en basilicum. Deze hapjes staan in enkele minuten op tafel! Ingrediënten 100 gr parmaham Bolletjes mozarella Zongedroogde tomaatjes Verse basilicum Bereidingswijze Leg een plak parmaham op een snijplank en maak reepjes zo breed als het bolletje mozzarella. Leg op elke reep een bolletje mozzarella, een zongedroogd tomaatje, een blaadje basilicum …
Kalfslappen zijn niet heel bekend, maar het is het perfecte vlees om te stoven. Kalfsvlees is namelijk al heel zacht. Ingrediënten 400 gr kalfslappen, in blokjes gesneden 1 el olijfolie 1 ui, gesneden 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en gesneden 180 ml water 2 stroken selderij, gesneden 2 tenen knoflook, fijngeperst 300 gr tomaten, gesneden …
Short ribs van de bbq
Short ribs met een zoete saus van de BBQ.
Ingrediënten
Bereidingswijze