Hollandse lamsworstjes op smaak gebracht met licht pittige merquez kruiden uit eigen worstmakerij.

Ingrediënten

  • 4 lams merquez worsten
  • 2 el olijfolie
  • 4 hotdog broodjes
  • 1 avocado
  • 2 el mayonaise
  • 2 el citroensap
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  • Haal de lams merquez worsten 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit 1 el olijfolie in een pan.
  • De worsten ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken op middelhoog vuur.
  • Vervolgens ongeveer 8 minuten op laag vuur laten braden.
  • Meng de avocado met de mayonaise en citroensap.
  • Voeg naar smaak zout en peper toe.
  • Serveer de Spoeldog in een broodje met de saus.

Lams merquez worsten bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave