Hollandse lamsworstjes op smaak gebracht met licht pittige merquez kruiden uit eigen worstmakerij. Ingrediënten 4 lams merquez worsten 2 el olijfolie 4 hotdog broodjes 1 avocado 2 el mayonaise 2 el citroensap Zout en peper naar smaak Bereidingswijze Haal de lams merquez worsten 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op …
Heerlijk mals en mager vlees met een geweldige smaak uit eigen land. Eend is een dier dat van oudsher veel op de Veluwe wordt gehouden. Er is daar in de loop der jaren een enorme expertise opgebouwd. De Veluwse eend is speciaal voor de gastronomie vanwege het hoogwaardige verwerkingsproces, wat zorgt voor een eindproduct van …
Een smeuïge ragout van brisket en gnocchi. Ingrediënten 800 gr runder brisket, gesneden in reepjes van 2 cm 30 ml olijfolie 45 gr bloem 1 ui, gesneden 2 tenen knoflook, fijngeperst 2 wortels, gesneden 2 takjes selderij, fijngesneden 2 el tomatenpuree 2 el gesneden tijm 500 gr gepelde tomaten 500 gr gnocchi Bereidingswijze Haal de …
Chili con carne is echt een comfort food. Het gerecht bevat veel bonen en die zijn heel gezond. Bonen bevatten eiwitten, veel vezels en voedingstoffen. Ingrediënten 400 gr half-om-half gehakt 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd en gesneden 1 el chilipoeder 1 el komijn 1 el knoflookpoeder 1 el komijn 500 ml runderbouillon 200 gr tomaten, …
Varkenshaas gevuld met provolone kaas
Varkenshaas komt uit de rug van het varken en is de meest malse spier.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Varkenshaas bestellen
Gerelateerde Berichten
Spoeldog
Hollandse lamsworstjes op smaak gebracht met licht pittige merquez kruiden uit eigen worstmakerij. Ingrediënten 4 lams merquez worsten 2 el olijfolie 4 hotdog broodjes 1 avocado 2 el mayonaise 2 el citroensap Zout en peper naar smaak Bereidingswijze Haal de lams merquez worsten 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op …
Pittige eendenborstfilet met zoetzure saus
Heerlijk mals en mager vlees met een geweldige smaak uit eigen land. Eend is een dier dat van oudsher veel op de Veluwe wordt gehouden. Er is daar in de loop der jaren een enorme expertise opgebouwd. De Veluwse eend is speciaal voor de gastronomie vanwege het hoogwaardige verwerkingsproces, wat zorgt voor een eindproduct van …
Brisket ragout met gnocchi
Een smeuïge ragout van brisket en gnocchi. Ingrediënten 800 gr runder brisket, gesneden in reepjes van 2 cm 30 ml olijfolie 45 gr bloem 1 ui, gesneden 2 tenen knoflook, fijngeperst 2 wortels, gesneden 2 takjes selderij, fijngesneden 2 el tomatenpuree 2 el gesneden tijm 500 gr gepelde tomaten 500 gr gnocchi Bereidingswijze Haal de …
Chili con carne
Chili con carne is echt een comfort food. Het gerecht bevat veel bonen en die zijn heel gezond. Bonen bevatten eiwitten, veel vezels en voedingstoffen. Ingrediënten 400 gr half-om-half gehakt 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd en gesneden 1 el chilipoeder 1 el komijn 1 el knoflookpoeder 1 el komijn 500 ml runderbouillon 200 gr tomaten, …