Wildstoofpotje half-om

Een lekker winters stoofpotje van premium wild, namelijk herten- en reevlees.

Ingrediënten

  • 400 gr reepoulet
  • 400 gr hertenpoulet
  • 100 gr bloem
  • Zout en peper
  • 450 gr broccoli
  • 1 ui, gesneden
  • 4 tenen knoflook, fijngeperst
  • 1 rode peper, gesneden
  • 500 ml runderbouillon
  • 50 ml olijfolie
  • Gesneden peterselie om te garneren

Bereidingswijze

  • Haal het poulet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit de olie op hoog vuur in een sauspan.
  • Bak de poulet goudbruin.
  • Haal de poulet uit de pan.
  • Bak de ui en peper voor circa 5 minuten.
  • Voeg de knoflook toe en bak mee voor circa 1 minuut.
  • Voeg de poulet en runderbouillon toe.
  • Kook op laag vuur voor circa 45 minuten.
  • Doe de deksel op de pan en kook nogmaals voor circa 30 minuten.
  • Voeg de brocolli toe.
  • Kook ten slotte voor 10 minuten.
  • Serveer met aardappels of rijst.

Poulet bestellen

Like & share:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Inhoudsopgave