Een lekker winters stoofpotje van premium wild, namelijk herten- en reevlees.
Ingrediënten
- 400 gr reepoulet
- 400 gr hertenpoulet
- 100 gr bloem
- Zout en peper
- 450 gr broccoli
- 1 ui, gesneden
- 4 tenen knoflook, fijngeperst
- 1 rode peper, gesneden
- 500 ml runderbouillon
- 50 ml olijfolie
- Gesneden peterselie om te garneren
Bereidingswijze
- Haal het poulet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Verhit de olie op hoog vuur in een sauspan.
- Bak de poulet goudbruin.
- Haal de poulet uit de pan.
- Bak de ui en peper voor circa 5 minuten.
- Voeg de knoflook toe en bak mee voor circa 1 minuut.
- Voeg de poulet en runderbouillon toe.
- Kook op laag vuur voor circa 45 minuten.
- Doe de deksel op de pan en kook nogmaals voor circa 30 minuten.
- Voeg de brocolli toe.
- Kook ten slotte voor 10 minuten.
- Serveer met aardappels of rijst.