✓ Thuisbezorgd op woensdag, donderdag en vrijdag in Nederland en België ✓ In Nederland: gratis verzending vanaf €70
Deze bereiding van ‘Pulled Pork’ verandert een stevige varkensschouder na enkele uren oventijd en een beetje handenarbeid in heerlijk mals vlees voor op een broodje. Ingrediënten 1 kg varkensschouder 250 ml kippenbouillon 4 el sojasaus 3 tenen knoflook, fijngesneden 4 el tomatenpasta 2 tl gember, gesneden 1 tl honing 1 tl gerookte paprikapoeder Bereidingswijze Haal …
Buffalo chicken dip met veel kaas. Lekker met taco-chips, maar ook voor bij de patat. Ingrediënten 500 gr kipdijfilet, in blokjes gesneden 120 zachte roomkaas 100 gr geraspte mozarella kaas 60 gr buffalosaus 1 el boter Bereidingswijze Haal de kipdijfilet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Laat …
Vaak zijn juist de simpele gerechten het allerlekkerst. Net als deze gevulde gehaktballen met mozzarella. Ingrediënten 600 gram half-om-half gehakt Zout en peper naar smaak 2 tl tijm 2 tl basilicum 2 tl knoflookpoeder 100 gr mozzarella, gesneden in stukjes 45 ml olijfolie 2 tenen knoflook, fijngeperst 4 tomaten, gepureerd Bereidingswijze Haal het gehakt 1 …
Spiezen zijn volgens de slagers van Spoelder onmisbaar op de barbecue. Onze ambachtelijke spiezen zijn bereid met verse groente, kruiden en specerijen. Ze zijn samengesteld door onze barbecuespecialisten. Zij hebben verstand van welk vlees welke marinade nodig heeft om je te doen laten watertanden. In een handomdraai grill je deze heerlijke spiezen op jouw barbecue. …
Zelfgemaakte barbecuesaus
Vandaag delen wij onze zelfgemaakte barbecuesaus. Zoet, rokerig en heerlijk smaakvol! Heel erg simpel om te maken en ook nog eens glutenvrij. Smaakt goed bij kippenvleugeltjes en spiesjes.
Ingrediënten
Bereidingswijze